dehyd Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 ...Co znamená přesně "comming"?... ...Jestli on dehyd nechtěl skrytě vyjádřit svůj politický postoj a nešifruje slovo "commie"... ...Ještě že tam nenapsal "cumming" fujtajbl.. No konečně pořádná CENZURA na Chronomagu ! A hnedle i politicko-sexualní! ! Že to ale sakra trvalo ! Už jsem si začínal myslet, že si tu vážně jeden musí "autocenzurovat" všechno sám
milan kout Odesláno 12. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2006 Tak asi po zásahu vyšší síly se hnuly ledy a včera mi v servisu u Dušáka najednou před vydáním hodinek oznámili, že závada se jim také projevila. Takže je musí rozdělat a příští týden mi zavolají výsledek, co způsobovalo tu velkou diferenci. Budu informovat.
Jeremy Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 No konečně pořádná CENZURA na Chronomagu ! Co to s tím slovem pořád máš, chlape?
sheepeck Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 Kdepak vyšší síla - třeba se jen dozvěděli, jak je jim tu spíláno. No jo, Chronomag má váhu.
here Odesláno 13. května 2006 Nahlásit Odesláno 13. května 2006 Držím palce ať to dobře dopadne. Snad takhle s Omega De Wille taky nedopadnu.
dehyd Odesláno 13. května 2006 Nahlásit Odesláno 13. května 2006 ...Co znamená přesně "comming"?... ...Ještě že tam nenapsal "cumming" fujtajbl.. No konečně pořádná CENZURA na Chronomagu ! A hnedle i politicko-sexualní! ! Že to ale sakra trvalo ! Už jsem si začínal myslet, že si tu vážně jeden musí "autocenzurovat" všechno sám No konečně pořádná CENZURA na Chronomagu ! Co to s tím slovem pořád máš, chlape? Přesně to, co jsi dodatečně sám udělal s tím svým druhým příspěvkem. Vidíš ? Taky už jsi převychovanej ! :D:D
Jeremy Odesláno 13. května 2006 Nahlásit Odesláno 13. května 2006 Jo jako že dočasné a off-topic nesmysly mažu? Nebo celé vlákno, když už nedává smysl? Nebo nabídku k prodeji hodinek, když jsou prodané? No ano - to mažu, ale proč kolem toho dělat takovej humbuk? Asi to nějak nechápu.. no nic..
dehyd Odesláno 13. května 2006 Nahlásit Odesláno 13. května 2006 Humbuk dělat netřeba. Odpovídal jsem na tvůj dotaz Mimochodem, ze začátku to chvíli vypadalo, že se vydáváš na slibnou dráhu textového editora
Jeremy Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Odesláno 14. května 2006 Editora? Nějak mi to uniká.. nechápu.. howgh.
dehyd Odesláno 15. května 2006 Nahlásit Odesláno 15. května 2006 ...neřeš to - hlavně že tu máme taky nějakou srandu, ne ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se