Suke Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Dovolil jsem si založit tohle téma, pochlubte se novými přírůstky vintage hodinek.Oboje funkční a poměrně přesné. To se celkem divím, tyhle hodinky moc spolehlivé nebyly co jsem se dočetl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/372-report-z-dne%C5%A1n%C3%ADho-drancovani-bazar%C5%AF-a-zastav%C3%A1ren/page-248 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suke Odesláno 20. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/372-report-z-dne%C5%A1n%C3%ADho-drancovani-bazar%C5%AF-a-zastav%C3%A1ren/page-248To je téma v české sekci.. nebo ti nerozumím Odesláno z mého Redmi 4A pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 To je téma v české sekci.. nebo ti nerozumím Odesláno z mého Redmi 4A pomocí TapatalkSorry, původně to měl být jiný odkaz i s komentářem, ale telefon to nepobral :-) + jsem to já ještě pomotal. Jak budu na PC tak to napravím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Původně to byl odkaz na vlákno, kde PepaSFI psal o důvodech té nekvality (ten teď nemůžu najít) a já k tomu dopsal, že jsem ve své době těchto modelů v různém provedení měl cca 15 ks a na každých byla nějaká závada. Když jsem to zanesl k hodináři, tak lamentoval a vypakoval mě s tím pryč .Ovšem v telefonu mi zůstal odkaz jiný a už to frčelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suke Odesláno 20. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Ty kapesní tikají hlasitě jak bomba :-D, ale stejné se tu již na bazaru prodaly a dotyčný taky psal, že jsou extrémně hlasité :-).. Asi štěstí na kus, že jdou :-) Odesláno z mého Redmi 4A pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se