El Nano Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 (upraveno) Mühle-Glashütte Pro Mare Go Za mě se nové modré Pro Mare Go strašně povedly! Mühle-Glashütte 29er Tag/Datum Tyhle už tady proběhly, ale ať to je všechno pohromadě. Docela si na ně začínám zvykat. Mühle-Glashütte Panova Blau Modrý číselník ve 40 mm pouzdře, to by mohlo fungovat. Mühle-Glashütte Teutonia II Weltzeit Mühle-Glashütte Lunova Lady Upraveno 23. března 2018 uživatelem El Nano
McStinger Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 Si mi ušetril prácu, som sa chystal večer nasúkať to sem. Modré Pro Mare sú fajn. Čo ma na nich hnevá je akurát remeň. Tuším je to Rios a Nemci si ním v poslednom čase veľmi zjednodušujú prácu. Už to nie sú hodinky v cenovej, kam sa dá prihodiť nejaká konfekcia, trochu práce by si s tým mohli dať. Lunova lady vôbec nie sú zlé, stačí odstrihnúť tie príšerné žužátka Panova, neviem, možná si svého kupce najdou. Mlynári sa podľa mňa snažia liezť do segmentu, kde sa im až tak nedarí. Asi ako keď vyrábam rustikálny nábytok a keďže chcem držať krok s dobou, prdnem tam pár LED pásikov. Podľa mňa im nerobí dobre, že majú Nomos suseda a pozerajú ku nim cez to veľké okno pri železničnej trati. Teutonia II Weltzeit - výborné, u mňa špica. Ak by som na nich chcel hľadať chybu, tak naveľa naveľa by som sa z nudy oprel do dátumového okienka.
Lukyn77 Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 mě se vlastně nejvíc líbí ty poslední - lady
Kid_A Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 Pro Mare Go super. Skoda snad jen, ze case jhe 42mm. Umel bych si predstavit i 40mm.
romulada Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 Pro Mare bych snesl i bez datumu, ale jinak povedený
El Nano Odesláno 25. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 Pár mobilních fotek z Baselwordlu pro doplnění
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se