Přejít na obsah

Rada při koupi-cenové rozdíly

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 100
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Zřejmě jsem věčný skeptik, ale celý ten příběh mi zní zvláštně.

BLife tráví 3 měsíce v roce v USA, kde zároveň podniká dostatečně úspěšně, aby platil vysoké daně, ale neví, že ceny, které mu tam nabízejí, jsou bez VAT a naopak v ČR, kde tráví další čas a taktéž podniká, maloobchodní ceny již zahrnují clo na dovezené zboží a DPH. Obléká se u Gucci a LV, ale přemýšlí, jak by mohl na nákupu hodinek ušetřit částku v hodnotě košile takovéto značky, přičemž přes kamaráda patentového právníka a poradce renomovaných hodinářských značek cesta nevede. Namísto toho má ale od tohoto kamaráda informace o prakticky dokonalých padělcích vyrobených ze stejných materiálů a se strojky jako originály, které mají problém rozeznat i samotní výrobci a které kupují oklamaní zákazníci prověřených eshopů.

Já jsem Blajfa vyhodnotil jako takového kuriózního hochštaplera a sběrače příspěvků. Pokud se mýlím, tak mne prosím rozumně vyveďte z omylu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to jsi prosím te vyhodnotil čím?? Tím, ze si chci koupit hodinky a chci si nechat poradit? Na tom nevidím nic špatného, jen si chci proste nasbírat kvalitní informace, protože to není investice za 20k, tot vše a jak jsem již na začátek psal, jsem začátečník, tak mi osobně připadá jako hloupost, abych šel slepě do prvního shopu a něco koupil..

Odkaz ke komentáři

A to jsi prosím te vyhodnotil čím?? Tím, ze si chci koupit hodinky a chci si nechat poradit? Na tom nevidím nic špatného, jen si chci proste nasbírat kvalitní informace, protože to není investice za 20k, tot vše a jak jsem již na začátek psal, jsem začátečník, tak mi osobně připadá jako hloupost, abych šel slepě do prvního shopu a něco koupil..

Podle takové tvé trochu nestability a nekompatibility názorů, nic víc

Odkaz ke komentáři

Andy: díky tema Cartierama jsi mě docela inspiroval a našel jsem minimálně dva modely, co se mi dost líbí.. ty JLC nejsou zrovna pro mne ty prave a ty IWC se mi hodně líbí ve zlatém provedení, ale ty jsem pak našel kolem 400k, což je už moc. Jinak jak tady par lidi psalo, tak AP to je můj sen, který si momentálně nemohu dovolit, ale jsou pro mne top.

Odkaz ke komentáři

JohnDoe: myslíš, ze LV košile stojí 120k? :) Btw nevidím nic špatného na tom, ze nejdu tupě jak ovce koupit tak drahou věc od prvního prodejce co uvidím.. Nevím, jak to mas ty, protože každý je samozřejmě jiný, ale třeba kdybys šel kupovat auto za 2 mil, tak ho koupíš v prvním salonu bez toho aniž by ses zeptal na slevu? Nebo když budeš stavět dům za x mil, tak tu zakázku das první stavební firmě a nebude te absolutně zajímat nějaký tender, kde pak vyhodnotiš vše v poměru výkon-cena-kvalita?

Odkaz ke komentáři

Frostie: s tou nestabilitou mas pravdu, ale je to v tom, co jsem psal.. když to shrnu, tak chci proste takový hodinky, z kterých si sám osobně sednu na zadek co se tyce designu.. je možné, ze za par let to budu mít jinak, ale teď to mám proste takto.. neřeším tolik to, co zkušení hodinari, ale spis to, jak se mi líbí a jak mi sedí..

Odkaz ke komentáři

Btw jak tady někdo psal o 5leté záruce u AD, tak jsem myslel, ze takováto doba je samozřejmostí, ale včera mě třeba dost nemile překvapili u AD Hublot, kde mi řekliC ze záruka je 2 roky nebo prodloužená záruka na 3 roky

Odkaz ke komentáři

Pokud vim, spolecne jsme se na jednom z uvedenych prikladu dopocitali, ze cenovy rozdil, odvedes-li clo a dph, cini cca 20 tis. Kc a nikoli 120 tis. Kc.

JohnDoe: myslíš, ze LV košile stojí 120k? :) Btw nevidím nic špatného na tom, ze nejdu tupě jak ovce koupit tak drahou věc od prvního prodejce co uvidím.. Nevím, jak to mas ty, protože každý je samozřejmě jiný, ale třeba kdybys šel kupovat auto za 2 mil, tak ho koupíš v prvním salonu bez toho aniž by ses zeptal na slevu? Nebo když budeš stavět dům za x mil, tak tu zakázku das první stavební firmě a nebude te absolutně zajímat nějaký tender, kde pak vyhodnotiš vše v poměru výkon-cena-kvalita?

Odkaz ke komentáři

JohnDoe: u těch Hublot za 370k, kde mi u AD řekli, ze by to šlo za 320k mi to ale nesedí.. na tom webu worldofluxury a luxuryfreeshop je mají za 203k tak přece z 203k není clo a dan 100k, ne?

Odkaz ke komentáři

Ano, v tomhle druhem pripade bude rozdil odpovidat dvema kosilim LV.

JohnDoe: u těch Hublot za 370k, kde mi u AD řekli, ze by to šlo za 320k mi to ale nesedí.. na tom webu worldofluxury a luxuryfreeshop je mají za 203k tak přece z 203k není clo a dan 100k, ne?

Odkaz ke komentáři

:eek: ještě něco napiš, hlavně ať to neskončí :clap: já se řechtám takhle po ránu...!!! Počkám až vstane moja z peří, přečte si to a užijeme si to ještě jednou :lol2: :lol2: :lol2:

Dick

Upraveno uživatelem Dick_666
Odkaz ke komentáři

Kdyz se vratim k puvodnimu tematu: Pokud je prokazatelne cast roku usazen v USA, ma tam pracovni povoleni (?) a plati tam dane (?), tak asi opravdu ceske celniky nemusi vubec resit...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Nemáte někdo zkušenosti s nějakou službou typu 

http://www.dovozusa.cz/cenik-sluzeb.htm

zasilkovasluzba.com

Jestli se to vyplatí, v případě ceny hodinek kolem 200USD a na kolik výjde poštovné z té zasilkovny do ČR? 

Díky 

PS: Hledal jsem diskuze o přeposlání ale všechny jsou zde dost neaktuální. 

Upraveno uživatelem code2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...