Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mate niekto skúsenosti s Bodying.de ??? Majú celkom zaujímavé ceny, poštovné by nemuselo byť vysoké, pokiaľ to je ozaj posielané z Nemecka, a clo sa platiť tiež nebude keďže sme v EU... Ak ste tam už niekto nakupovali prosím vyjadrite sa...ďakujem.

Odesláno

No priamu skúsenosť nemám, ale pozeral tie ich ceny a nezdajú sa mi nejako výhodné. Pozeral som cena Tag Heuer Aquaracer Automatic a tam vychádzajú cca 1500 Eur, čo sa mi zda vcelku dosť, keď u nás v kamennom obchode som ich videl za max. 41.900,- Sk. Neviem či ostatné značky su na tom lepšie z cenami, skúsenejší nech ma opravia ak sa mýlim.

Odesláno
Mate niekto skúsenosti s Bodying.de ??? Majú celkom zaujímavé ceny, poštovné by nemuselo byť vysoké, pokiaľ to je ozaj posielané z Nemecka, a clo sa platiť tiež nebude keďže sme v EU... Ak ste tam už niekto nakupovali prosím vyjadrite sa...ďakujem.

Nikdy sem tam nic nekoupil, ale zdají se mi drahý! Hledej dál, najdeš lepší a levnější prodejce.

• Po roku...
Odesláno
Přibyly nějaké zkušenosti?

Já tam našel hodně levně Seika http://www.bodying.de/seiko-sportura-quart...p1/watches/7838. Nikde jinde jsem je tak levně nenašel. Krom na ebayi.

Ale na mail zatím nereagovali, když jsem se zeptal, kdy budou skladem.

Tak už odepsali:

Greetings from Bodying !

Hello, I am Yvonne from Bodying Customer Care Team, I am happy to assist you with your recent inquiry with us.

Thank you for your email.

I'm sorry that we can't find your Order ID. Could you please provide us your Order ID?

Looking forward for your reply.

Thank you for choosing Bodying! It was a pleasure of serving you.

Warmest regards,

Yvonne

Bodying Customer Care Helpdesk

Je to normální? Které ID myslí? Nejsem tam registrovanej, objednával jsem bez registrace, takže žádné ID nemám. Mám jen ID transakce z Paypalu.

Odesláno

Tak jsem jim napsal ID transakce z Paypalu a teď mi přišel další mail:

Greetings from Bodying !

Hello, I am Yvonne from Bodying Customer Care Team, I am happy to assist you with your recent inquiry with us.

Regarding your order:

Order ID: BDE30585-300629

Item: 1 pc Seiko SNDZ85P1

We will ship your order today. We will send you the tracking number once your order is shipped.

Feel free to contact me if you need further assistance.

Thank you for choosing Bodying! It was a pleasure of serving you.

Warmest regards,

Yvonne

Bodying Customer Care Helpdesk

Have questions? Please submit your questions to Bodying Customer Care Team at

Customer support: http://www.BodyingCare.com

Nevím, co si o tom myslet. Ale tak když dnes posílají, tak jedině dobře. Snad nekecaj :-).

Odesláno

Uz som tam kupoval. Hodinky, ktore uz inde nemali. Dost ma prekvapilo, ze obchod s priponou ".de" udava dodavku do 10 dni. To sa mi zdalo vela. Hodinky ale skutocne na 10-ty den prisli. A odkial? Zo Singapuru! Ale inak spokojnost. Termin dodrzali a vsetko bolo krasne zabalene. Ziaden problem.

Odesláno
Uz som tam kupoval. Hodinky, ktore uz inde nemali. Dost ma prekvapilo, ze obchod s priponou ".de" udava dodavku do 10 dni. To sa mi zdalo vela. Hodinky ale skutocne na 10-ty den prisli. A odkial? Zo Singapuru! Ale inak spokojnost. Termin dodrzali a vsetko bolo krasne zabalene. Ziaden problem.

Ani nevíš, jakou jsi mi udělal radost :).

Odesláno

Please note that we will not be responsible for any losses if the package is left at your doorstep without attendance.

Co se stane, když nikoho doma nezastihnou? Bude to v nějakém skladu DHL a zkusí to druhý den nebo to pošlou hned zpět?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...