RobertPlant Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Ahoj, Zvažuji dát trochu do pucu mé pětileté keramické bondovky. Strojek jde výborně, tak bych si zatim nechal přeleštit jenom tah. Nechal jste si někdo přeleštit tah u Dušáka? Zajímá mě kvalita provedení, kolik vemou materiálu a vůbec jakékoliv dojmy z provedené práce. Co jsem slyšel, tak v rámci GO je přeleštění v ceně, tak že určitě tu bude několik zkušeností. Aby vlákno někomu ušetřilo čas: Aktuální cena přeleštění tahu u bondovek je 1500 Kč a stihnou to do jednoho týdne. Samozřejmě počítám i s komentáři, že tah přelešťovat nemám, protože má patinu. S tím samozřejmě souhlasím, a proto je možná nechám tak, jak jsou. Díky, Adam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Jeronimo je carodejnik;)http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94655-atelier-jeronimo/page-38&do=findComment&comment=2132325 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 3. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 To jsi hodně rychle to moje téma ukončil s výsledkem. Zkusím mu napsat. Kdyby se ale někdo pochlubil s výsledkem u Dušáka, budu rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Neleštit... šrámy uchovávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Za mě neleštit, šrámy patří k životu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Nedávno jsem si u Dušáka nechal v rámci generálky, výměny baterie a přetěsnění i přeleštit tah na starých baterkových bondovkách a musím uznat, že se jim to hodně povedlo (a to byl ten tah amatérsky přeleštěný od předchozího majitele). Takže u Dušáka to taky umí a dobře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Brnakp prosimte krom lesteni menily i kolicky? (rika se ze se musi prekolickovat - mysli se tim asi vymenu "trubicek" v lincich) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 V ramci servisu mi pred rokem Dusakovci prejeli i tah, byl to takovej klasickej kancldajving, hodne sramu, ale ne vrypy. Myslim, ze moc materialu neubylo :-)Byl jsem spokojeny, fotky mozna trochu napovi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Brnakp prosimte krom lesteni menily i kolicky? (rika se ze se musi prekolickovat - mysli se tim asi vymenu "trubicek" v lincich)To bohužel nevím, byl jsem tak nadšený z výsledku generálky, že jsem to neřešil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se