krysta24 Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Odesláno 7. června 2018 Dnes jsem doma objevil mechanické hodinky, které jsem kdysi dostal od dědy, ale myslím, že je používal praděda. Každopádně o hodinkách vím jen že jsou mechanické a asi sovětské výroby. Bohužel se v hodinkách vůbec nevyznám, nepoznám azbuku a jsem navíc narozen v tomto tisíciletí. Můj pravděpodobně velmi chabý přepis google nebyl schopný rozpoznat. Přesto by mě zajímalo, co to je za hodinky. Dokáže je někdo indentifikovat? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mkshort Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Odesláno 7. června 2018 ...nepoznám azbuku a jsem navíc narozen v tomto tisíciletí... Anglicky ses určitě učil už od mateřské školy, takže tohle bude brnkačka : https://mroatman.wixsite.com/watches-of-the-ussr/mayak
Karlos Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Odesláno 7. června 2018 Sedět u internetu a říkat nepoznám azbuku, to nevím co si o tom myslet.
Návštěvník eloga Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Odesláno 8. června 2018 leninse učit, se učit, se učit,komeniusuč se dítě moudrým býti v každém věku jinak řečeno, když máš sovětské/ruské hodinky v rodině, tak se holt musíš snažit, jinak budeš za vola, Verstehen Sie?**
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.