martar Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Odesláno 5. července 2018 Ulysse Nardin Executive Skeleton Tourbillon "Stars and Stripes" LE Skeletony mi ve většině případů nic neříkají, a nic mi neříká ani patetická verze amerického vlastenectví. Když jsem ráno na Monochrome otvíral článek o hodinkách, kde se oba prvky snoubí, nečekal jsem tedy žádný velký horologický zážitek. Ze symetrie a nádherné jednoduchosti skeletonů s flying tourbillonem jsem ale nadšený. Symetrii hodně pomohlo osové uspořádání pérovníku na dvanácté hodině a flying tourbillonu (ve kterém je de fakto celý krokový mechanismus) na šesté hodině. Pro českého vesničana nenositelné, ale na pokoukání parádní. Zajímalo by mne, jak jsou na tom s přesností, vzhledem k minimalizaci veškerých můstků. https://monochrome-watches.com/american-pride-with-the-new-ulysse-nardin-executive-skeleton-tourbillon-stars-and-stripes/ TECHNICKÉ SPECIFIKACE ? ULYSSE NARDIN EXECUTIVE SKELETON TOURBILLON "STARS AND STRIPES"Pouzdro: titanové - průměr 45mm - modrá keramická luneta a modrá korunka - safírový sendwič s AR - 50m WRCiferník: není, je nahrazen minimalizovanými můstky strojku ve tvaru obruče, římských čísel a obdélníku a průhledem na zdánlivě jednoduchý strojek. Některé prvky jsou zdobeny miniaturní malbou s motivem hvězd a pruhů.Strojek: Calibre UN-171 Manufacture - ruční nátah - 170 h power reserve (více než 7 dní) - křemíkové krokové kolo - 18,000vph - hodiny, minuty, flying tourbillonŘemínek: kožený s karbon vzorem - překlápěcí sponaReference: 1713-139/US - pouze 50 kusůCena: USD 46,000
martar Odesláno 5. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2018 Teď zpětně koukám, že konstrukční řešení není žadná novinka a vychází z modelu UN Executive Skeleton Tourbillon, který mi do dneška buď unikal, nebo jsem na něj zapomměl
McStinger Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Odesláno 5. července 2018 Asi by som dal prednosť kúsku z druhého príspevku . Ale musel by som si holiť ruku.
tenge Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Odesláno 5. července 2018 Obě jsou pěkné verze... v Rusku budou mít úspěch
martar Odesláno 5. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2018 Tak o nošení nikdo nemluvil... mně se to líbí "hodinářsky". Corum Golden Bridge taky nejsou na nošení pro normalního chlapa, a přitom jsou krásným a fascinujícím objektem.
robcio Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Nádherná hodinářská i výtvarná práce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se