zceyee Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Vlakno (krom recenzi, ktere nechci zasirat) jsem nenasel, tak zakladam nove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viali Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 ahoj ne neurazil:-)ted jsem na kolech ... nesledoval jsem to...ano mel bych zajem!iivan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar7in Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 (upraveno) Tak teda jedny mariny v jejich prirozenem prostredi Upraveno 16. srpna 2018 uživatelem Mar7in Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfonz Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 A jaká je s nimi spokojenost? Zvažuji jedny přidat do sbírky :-) Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Já jsem spokojený velmi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 velmi pekne su tie marinemastery, smelo to fotte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Jsou pěkné, ale přiznám se, že esteticky na mě působí lépe B-42 Official Cosmonauts s menšími číselnými indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek889 Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 To me dříve taky ale pak jsem koupil marinemastery a ted mi zase připadají cosmonaty bez chrona takový prázdný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 (upraveno) K tým indexom - trochu väčší font číslic majú modely Official Cosmonauts v titáne, typickým znakom bola aj ich čierna korunka. Už ani neviem, či sa ešte vyrábajú. Bola to pre mňa zlatá stredná cesta medzi obrovitými u Marinemasteroch a menšími na Off. Cosmo oceľ. Kedysi som vážne uvažoval o zmene ciferníka z titánového modelu na oceľový. Ale rozhovorili mi to tu, že to je kravina a mali pravdu . Edit: mne tiež spočiatku pripadali Cosmo prázdnejšie, preto tá špekulácia s výmenou, ale časom som si zvykol a absolútne mi vyhovovali v čitateľnosti. Nad Mariňákmi som v predajni dlho uvažoval, ale uprednostnil príve kvôli tej čistote a okamžitej čitateľnosti Off.Cosmo. Inak súhlasím, tieto Marinemastery s klasickou vrúbkovanou lunetou sú krásne, výrazné, s výbornou lumi. Zubaté som dodnes neprekusol. Upraveno 5. července 2019 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se