Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahojte banda..

mozem poprosit poradit kvalitny servis hodin Breitling na slovensku?

v Prahe poznam Dusaka..ale do Prahy teraz nejdem a servis potrebujem..

alebo je to len Sheron?

dik za tipy!

• po 3 týdnech...
Odesláno

Mam informaciu,ze WDL ma noveho technika na Breitling tak neviem ci mam spravne info...dostal som od kamarata ktory nieco riesil.

Odesláno

Sranda, tak potom asi spolu nespolupracujú, alebo majú väčšiu dôveru v Rakúsku? Ja som kupoval nové Béčka v Eurovei pred cca rok a pól a začiatkom tochto roka som riešil servis a posielali ich do Rakúska a ešte aj oni hovorili že najbližší servis je vo Viedni prečo keď je na Slovensku v Sherone?

Odesláno
  V 28. 8. 2018 v 11:39, Pali11 napsal:

Sranda, tak potom asi spolu nespolupracujú, alebo majú väčšiu dôveru v Rakúsku? Ja som kupoval nové Béčka v Eurovei pred cca rok a pól a začiatkom tochto roka som riešil servis a posielali ich do Rakúska a ešte aj oni hovorili že najbližší servis je vo Viedni prečo keď je na Slovensku v Sherone?

Konkurencia?

Odesláno

Sheron si vyškolí hodinára pre určitú značku a ponúka komplet služby od predaja po následný servis. Vo WDL majú zmluvný servis inde, tak budú využívať dohodnuté väzby a nepošlú predsa hodinky na servis ku konkurencii.

• po měsíci...
Odesláno

ta Rimavska sobota, mal som tam asi 3x vintage kusky, 1x dobre, 1x som nebol uplne spoko, 3. nespravili vobec, ze to nevedia a vratili mi to.. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...