buggyb Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neznáte hodinářství kde by mi pomohli s výměnou korunky na mých IWC. Nešťastně mi upadly a teď nejdou natahovat. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buggyb Odesláno 9. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Ještě foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Foto nějak nevidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 pokud budou potřeba ND, pak Carolinum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buggyb Odesláno 15. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 ND? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 náhradní díly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se