Davida1 Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Ahoj/Dobrý den, mohli byste mi prosím pomoct s identifikací starých nástěnných hodin? Alespoň třeba značku? Popřípadě mě přesměrovat někam, kde bych se to mohl dozvědět? Děkuji mnohokrátDavid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Pokud je nějaká značka stroje tak je potřeba vyndat stroj.To znamená pravděpodobně zatlačit od 6 k 12 a vyndat. A to co je na ciferníku je dílna nebo jméno hodináře co to kompletoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 (upraveno) Zdravím , poraďte, prosím, o jakou značku hodin jde , jsem špatnej googlič :-( a nemůžu se dopátrat ,pravděpodobně jsou z nějakýho autobusu nebo něčeho takovýho . Díky M. Upraveno 9. prosince 2018 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Hodiny sa davali Volgy,alebo Pabedy.Hned som ich spoznal.Takze logo je nejakej ruskej fabriky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 (upraveno) ale podla tej znacky je to polsko,takze Žuk,Nysa,Sirena,Warsava Upraveno 10. prosince 2018 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 (upraveno) Takze je to logo polskej Mera-Poltik.Nieco ako v byvalom ceskoslovensku PAL Upraveno 10. prosince 2018 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Díky , díky .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 (upraveno) Tak jsem je už našel v autě Warszawa Upraveno 10. prosince 2018 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se