mechanickéhodinky Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Já se tedy pochlubím Co si myslíte o předělávkách z kapesních hodinek na náramkové? 1
colommbo Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Je to stylová záležitost. Na běžné nošení dost nepohodlný, ale svou příležitost si určitě najdou. Sám jsem kupoval troje, dvoje dostali synové, třetí jsem si nechal. Jsou v nerezových pouzdrech s průhledy na strojovnu, jen jsem vyměnil meshe za klasickou poctivou kůži.
mechanickéhodinky Odesláno 15. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2019 A které zvítězili? Tipuju ty první Je to stylová záležitost. Na běžné nošení dost nepohodlný, ale svou příležitost si určitě najdou. Sám jsem kupoval troje, dvoje dostali synové, třetí jsem si nechal. Jsou v nerezových pouzdrech s průhledy na strojovnu, jen jsem vyměnil meshe za klasickou poctivou kůži.
colommbo Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Omegy dostali synové, Bucherery jsem si nechal.
sibirnaya Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Odesláno 19. května 2019 Ty Bucherery sou moc pekny, maj nekde z boku aji takovy to maly tlacitko, nebo jen korunku na trojce? Prumer 46?
colommbo Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Odesláno 19. května 2019 sibirnaya: Já děkuji pánovi za pochválení! Tlačítko na boku pouzdra není (asi vím, co myslíš, mám jej na starých a krásných LDH, po jeho stisku se teprv korunkou šteluje čas.) Pouzdro je nové 316L a skutečně 46mm, s průhledem na Unitas 6498 s incablocem, původní bude zřejmě jen ciferníček. Ale jo, jsou moc hezký.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se