m.mik Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 (upraveno) Prosím o radu, nevíte někdo od čeho může být světlá skvrna na vteřinovém čítači? Ciferník je měněn cca před 6 měsíci v autorizovaném servise (Deal Ostrava). Údajně je to od vlhkosti, kterou ale autorizovaný servis nenašel. Záruku neuznali s tvrzením, že jsem si musel hodinky někde jinde vysušit a pak to dát reklamaci. Přikládám foto. Díky za radu. Upraveno 22. srpna 2018 uživatelem m.mik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Deal ma super zakaznicky servis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Ja měl něco podobného na evolutionech... bylo to po servise a prej to bylo od oleje, že ho tam dali omylem moc asi... zdálo se mi to jako hovadina, ale dali to dokupy tak jsem to neřešil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 To bude sperma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 Mlčeti zlato.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se