Kalifx Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 Chtěl bych se moderátorů zeptat, jestli by nešlo někde založit sekci Hamilton: Myslím, že majitelů této značky by se tu našlo celkem dost. Prohledával jsem fórum, ale sekci nenašel. Zato jsem našel hodně příspěvků o Hamiltonech, rozesetých všude možně. Jenom nevím přesně, kde to případně založit. Švýcarské hodinky to vlastně nejsou (i když mají Swiss Made)... Nebo možná alespoň založit kategorii Americké hodinky.... Nevím
Návštěvník YPO Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 Založit se dá všechno, ale umí to pouze ADMINISTRÁTOR - moderátoři toto neumí
Chronomag Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 Chtěl bych se moderátorů zeptat, jestli by nešlo někde založit sekci Hamilton: Myslím, že majitelů této značky by se tu našlo celkem dost. Prohledával jsem fórum, ale sekci nenašel. Zato jsem našel hodně příspěvků o Hamiltonech, rozesetých všude možně. Jenom nevím přesně, kde to případně založit. Švýcarské hodinky to vlastně nejsou (i když mají Swiss Made)... Nebo možná alespoň založit kategorii Americké hodinky.... Nevím Americké hodinky by šly Založím to.
Kalifx Odesláno 18. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 Založit se dá všechno, ale umí to pouze ADMINISTRÁTOR - moderátoři toto neumí OK, chápu... mám poslat zprávu s žádostí adminovi nebo to uděláš ty?
Kalifx Odesláno 18. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 (upraveno) OK, chápu... mám poslat zprávu s žádostí adminovi nebo to uděláš ty? Koukám to je rychlost Děkuju moc. edit: Sakra, odpovídám sám sobě. To samozřejmě směrovalo na Chronomaga Upraveno 18. dubna 2008 uživatelem Kalifx
afrikab Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 Americké hodinky by šly Založím to. V Americe se delaji nejake hodinky?
boo-beek Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 V Americe se delaji nejake hodinky? Hm, to ani ne, ale je dost znacek, ktere jsou sice Swiss Made, ale zaroven americke... Je to trosku bordel
Kalifx Odesláno 18. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 (upraveno) V Americe se delaji nejake hodinky? A proč by to mělo být podle místa výroby? Snad podle původu, ne? Obzvlášť v kontextu s claimem Hamiltonu "THE AMERICAN BRAND SINCE 1892" mně to přijde namístě edit: Nebo je snad Nike čínská značka, když se její produkty vyrábějí v Číně? Upraveno 18. dubna 2008 uživatelem Kalifx
Hajek Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 Hamilton je swiss, i když je to značka samozřejmě americká
CzechJoker Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2008 (upraveno) Hamilton je swiss, i když je to značka samozřejmě americká Hamilton je swiss made jenom proto, že ho koupil pan Hájek. A amíci jsou na tradiční evropské značky vysazení, proto tenhle kočkopes, americký brand se swiss made... Upraveno 19. dubna 2008 uživatelem CzechJoker
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se