Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtěl bych se moderátorů zeptat, jestli by nešlo někde založit sekci Hamilton: Myslím, že majitelů této značky by se tu našlo celkem dost. Prohledával jsem fórum, ale sekci nenašel. Zato jsem našel hodně příspěvků o Hamiltonech, rozesetých všude možně. Jenom nevím přesně, kde to případně založit. Švýcarské hodinky to vlastně nejsou (i když mají Swiss Made)... Nebo možná alespoň založit kategorii Americké hodinky.... Nevím

Návštěvník YPO
Odesláno

Založit se dá všechno, ale umí to pouze ADMINISTRÁTOR - moderátoři toto neumí

Odesláno
Chtěl bych se moderátorů zeptat, jestli by nešlo někde založit sekci Hamilton: Myslím, že majitelů této značky by se tu našlo celkem dost. Prohledával jsem fórum, ale sekci nenašel. Zato jsem našel hodně příspěvků o Hamiltonech, rozesetých všude možně. Jenom nevím přesně, kde to případně založit. Švýcarské hodinky to vlastně nejsou (i když mají Swiss Made)... Nebo možná alespoň založit kategorii Americké hodinky.... Nevím

Americké hodinky by šly :) Založím to.

Odesláno
Založit se dá všechno, ale umí to pouze ADMINISTRÁTOR - moderátoři toto neumí

OK, chápu... mám poslat zprávu s žádostí adminovi nebo to uděláš ty?

Odesláno (upraveno)
OK, chápu... mám poslat zprávu s žádostí adminovi nebo to uděláš ty?

Koukám to je rychlost :) Děkuju moc.

edit: Sakra, odpovídám sám sobě. To samozřejmě směrovalo na Chronomaga :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno (upraveno)
V Americe se delaji nejake hodinky?

A proč by to mělo být podle místa výroby? Snad podle původu, ne? Obzvlášť v kontextu s claimem Hamiltonu "THE AMERICAN BRAND SINCE 1892" mně to přijde namístě ;)

edit: Nebo je snad Nike čínská značka, když se její produkty vyrábějí v Číně?

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno (upraveno)
Hamilton je swiss, i když je to značka samozřejmě americká :D

Hamilton je swiss made jenom proto, že ho koupil pan Hájek. A amíci jsou na tradiční evropské značky vysazení, proto tenhle kočkopes, americký brand se swiss made...

Upraveno uživatelem CzechJoker

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...