maxs Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2008 Pre mnohých asi zase kontroverzné, mne sa páčia.Ak tu už boli, tak ja som ich nenašiel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2008 Jo, vypadají jako moderní hodinky. Jak se na ně majitel bude dívat za 5, 10 let to je jiná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platos Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2008 Mně se vcelku líbí a líbily by se mi i za 10 let To je asi jen o vkusu každého, čistě subjektivní věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano74 Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2008 Z tejto rady sa mi skor pacia tieto.Su decentnejsie a skor sa budu pacit a budu nositelne aj za tych 10 rokov :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Commander Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Tak tydle vypadají super! Nevíte jestli se budou vyrábět, a za kolik? BTW viděli jste to video z jejich microsite? Tam je chronograf a hýbe se tam nějak celý kruh kde jsou desetiny, to jsem vůbec nepochopil... To je normální komplikace, nebo úplná novota? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Tak tydle vypadají super! Nevíte jestli se budou vyrábět, a za kolik? BTW viděli jste to video z jejich microsite? Tam je chronograf a hýbe se tam nějak celý kruh kde jsou desetiny, to jsem vůbec nepochopil... To je normální komplikace, nebo úplná novota? cena chronografu bude 104900 cena GMT bude 74900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platos Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 cena chronografu bude 104900 cena GMT bude 74900 vcelku se mi líbí jak už řečeno, ale za tu cenu bych asi vybíral jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Commander Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2008 cena chronografu bude 104900 cena GMT bude 74900 Tak to me nadseni vyprchalo velice rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machovski Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 Ty GMT jsou ale fakt nadherny! Ikdyž ta cena docela kouše... Ale tak už to chodi s tema špičkovyma hodinkama. Grand Carrera je na muj vkus trochu moc "sci-fi". A za ty prachy bych radši si pořidil normalni Carreru Chrono a nejaky Link nebo Aquaracer k tomu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Case Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 Tak jsem se dneska dostal na web TH a na úvodní straně jsem viděl ty Grand Carrera, Calibre 36 RS Concept a úplně jsem se zamiloval. Můj favorit byl zatim Carrera CV2014.FT6007. Koukám na cenu a je trochu více mimo moje možnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 10. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2008 Take se mi ty GrandCarrera Calibre 36 libi, ale mam opravdu pocit, ze jsou to hodinky tak na 3-4 roky, pak uz to takova pecka nebude. Je to prilis modni vystrelek a pripada mi to hodne jako kratkodobe spotrebni zbozi... TAG Heuer jsem mel vzdycky rad, ale posledni dobou je mi kvuli image te znacky nejak smutno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Taky se mi líbí ty Bigdejty a fakt naživo jsou úžasné..Jen škoda, že je měli jen v bílé barvě, jinak bych už je měl asi doma.. Co říkáte na tyhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Taky se mi líbí ty Bigdejty a fakt naživo jsou úžasné..Jen škoda, že je měli jen v bílé barvě, jinak bych už je měl asi doma.. Co říkáte na tyhle? Bohužel na Youtube jsem našel i Možná, že v reálu to není nijak hrozný, ale pokud jsou ty pohyby na subdialech opravdu tak viditelně trhané, tak to není moc potěšující. Video sice není nic moc, ale v komentářích se o tom taky zmiňují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubik2004 Odesláno 20. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2008 Taky se mi líbí ty Bigdejty a fakt naživo jsou úžasné..Jen škoda, že je měli jen v bílé barvě, jinak bych už je měl asi doma.. Co říkáte na tyhle? Tohle je ta jediná správná kombinace! Grand Carrera a Audi R8... Chjo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Panove zdravim-nejsem Hujerovej,ale ty RS me velice berou a protoze tomu nerozumim chci se zeptat----daj se ty hodinky momentalne nekde sehnat-nikde jsem je nenasel,ale zato fejku mi vyhledavac ukazal dost---diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 to concept za nazvom asi nieco hovori.../ ak su uz seriove tak sorry/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 To jsem ale pitomec---jeste se zeptam-ty cernocerveny grand carrery se uz koupit daj nebo ne--diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 videl jsem TH grand Carrera ve vice provedenich v Praze, v palaci Flora. videl jsem tam i ty hnede - asi nejhezci. take krasne perletove. skoda ze do toho obchodu chodi asi dost lidi neznalych a pani mi je sice na ruku pujcila ale jakoukoliv manipulaci zakazala se slovy - "to jsou automaty, tak na nic nesahejte" S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 videl jsem TH grand Carrera ve vice provedenich v Praze, v palaci Flora. videl jsem tam i ty hnede - asi nejhezci. take krasne perletove. skoda ze do toho obchodu chodi asi dost lidi neznalych a pani mi je sice na ruku pujcila ale jakoukoliv manipulaci zakazala se slovy - "to jsou automaty, tak na nic nesahejte" S. Diky pane za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 třeba bys je nedejbože natáhl nebo dokonce nastavil.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se