Přejít na obsah

Grand Carrera

maxs

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Tak tydle vypadají super! Nevíte jestli se budou vyrábět, a za kolik?

BTW viděli jste to video z jejich microsite? Tam je chronograf a hýbe se tam nějak celý kruh kde jsou desetiny, to jsem vůbec nepochopil... To je normální komplikace, nebo úplná novota?

cena chronografu bude 104900

cena GMT bude 74900

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Take se mi ty GrandCarrera Calibre 36 libi, ale mam opravdu pocit, ze jsou to hodinky tak na 3-4 roky, pak uz to takova pecka nebude. Je to prilis modni vystrelek a pripada mi to hodne jako kratkodobe spotrebni zbozi...

TAG Heuer jsem mel vzdycky rad, ale posledni dobou je mi kvuli image te znacky nejak smutno :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Taky se mi líbí ty Bigdejty a fakt naživo jsou úžasné..Jen škoda, že je měli jen v bílé barvě, jinak bych už je měl asi doma..:)

Co říkáte na tyhle?

Bohužel na Youtube jsem našel i

Možná, že v reálu to není nijak hrozný, ale pokud jsou ty pohyby na subdialech opravdu tak viditelně trhané, tak to není moc potěšující. Video sice není nic moc, ale v komentářích se o tom taky zmiňují.
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

videl jsem TH grand Carrera ve vice provedenich v Praze, v palaci Flora.

videl jsem tam i ty hnede - asi nejhezci. take krasne perletove.

skoda ze do toho obchodu chodi asi dost lidi neznalych a pani mi je sice na ruku pujcila ale jakoukoliv manipulaci zakazala se slovy - "to jsou automaty, tak na nic nesahejte"

S.

Odkaz ke komentáři

videl jsem TH grand Carrera ve vice provedenich v Praze, v palaci Flora.

videl jsem tam i ty hnede - asi nejhezci. take krasne perletove.

skoda ze do toho obchodu chodi asi dost lidi neznalych a pani mi je sice na ruku pujcila ale jakoukoliv manipulaci zakazala se slovy - "to jsou automaty, tak na nic nesahejte"

S.

Diky pane za radu :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...