Michaels Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Zdravím Vás, obracím se s dotazem na šikovného hodináře v Pardubicích a okolí. Vyhledávače něco najdou, ale radši by jsem někoho vyzkoušeného. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Například: https://www.firmy.cz/detail/605377-petr-tichy-pardubice-bile-predmesti.html (bych, ne by jsem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Ten Tichý je použitelnej, jednou mně soustružil nějakou blbost do paní Univerzal Geneve, dopadlo to dobře a bylo to levný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaels Odesláno 6. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Tichý je sic celkem drahej ale dobrej a hlavně jedinej použitelnej v širokým okolí.Ale do 17.9.má dovolenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se