Kaiser FJI Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Dobrý podvečer všem. Mám tyto řekl bych zajímavé hodinky, bylo by možné jejich ocenění? Hodinky jsou 3 plášťové (všechny 3 pláště ze 14 karátového zlata). Mnoho punců a značení. Tyto hodinky byly Čestnou cenou ministerského předsedy Udražala (František Udržal, ministr národní obrany a předseda vlády) ku příležitosti konání dostihů ve Vysokém Mýtě v roce 1931. Hodinky mají průměr pouzdra ca 5,5 cm a váží ca 85 gramu. Na pláštích je vyryto věnování (Čestná cena minist. předsedy Udražala a Dostihy Vys. Mýto 11/10/31). Předem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Kdo ty dostihy asi vyhrál, to všechno vodnes čas.....jen ty šafky zůstaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 A za kolik jsi je nabízel na sbazaru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaiser FJI Odesláno 6. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 A za kolik jsi je nabízel na sbazaru? Na Sbazaru jsem neuváděl cenu, čekal jsem na nabídky, ale pak jsem to stáhl, protože bych chtěl o hodinkách zjistit více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se