Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj, jsem začátečník v oboru, ale už se pomalu rozkoukávám :-) chtěl jsem Vás požádat, jestli nevíte, co je tohle za hodinky? Jinak pokud by jste měl někdo hezký PRIMky na prodej a pustíte mi je ze sbírky budu moc rád. Rád bych se pyšnil alespoň jedním hezkým kouskem. Díky za nabídky SERFIK

mail je serfik@seznam.cz

post-3164-1208755967.jpg

Upraveno uživatelem serfik
Návštěvník tolja
Odesláno
  serfik napsal:
Ahoj, jsem začátečník v oboru, ale už se pomalu rozkoukávám :-) chtěl jsem Vás požádat, jestli nevíte, co je tohle za hodinky? Jinak pokud by jste měl někdo hezký PRIMky na prodej a pustíte mi je ze sbírky budu moc rád. Rád bych se pyšnil alespoň jedním hezkým kouskem. Díky za nabídky SERFIK

mail je serfik@seznam.cz

Takže to jsou primky s kalibrem 50, prachotěsný pouzdro, zlacený asi 20ti mikronama, o strojku se dozvíš víc tady, ten číselník jsem ještě neviděl, ale už je asi trochu zoxidovanej. Pěknej kousek.

Odesláno

Tohle je fotka z webu prim ne? Zrovinka jeden z mých nejmilejších kousků. Nevybral sis špatně, ale budou se těžko shánět, myslím. Jinak výběr hezkých primek nejlépe najdeš na aukro.cz.

Odesláno

Nemýlíš cigi, vážně jsou z Primu - kousek k renovaci. Není to úchylný, když už podle fotky poznáme odkud je? A to nemluvím o mé úchylce koukat všem po rukách co tam mají nebo nemají. Ach jo.. kdysi jsem koukal po jiných částech ..

Odesláno
  leonid napsal:
... Není to úchylný, když už podle fotky poznáme odkud je? A to nemluvím o mé úchylce koukat všem po rukách co tam mají nebo nemají. Ach jo.. kdysi jsem koukal po jiných částech ..

Už jsem se nad tím také zamýšlel. Onehdy jsem se ani na nevím co díval v TV (zprávy, film?), žena se ptá, o čem to je a já že nevím. Proč prý teda tak upřeně TV pozoruju a já, že koukám, co to má osoba XY na ruce za hodinky... :)

Odesláno
  vor napsal:
Pěkný, takový jsem ještě taky neviděl. :(

Nemohu si pomoci,

velmi pěkné hodinky, také jsem je ještě nepotkal, a vždy když je vidím, napadá mně otázka, jestli vůbec hodinky s takovým ciferníkem někdo z Vážených členů fóra vlastní? Kolik se jich vyrobilo? Kolik je jich v oběhu ?

Ale mám za to se tu v minulosti o nich již diskutovalo.

Odesláno

Prosil bych FOTO, abych uvěřil.

Také bych chtěl vidět nějaké srovnání mezi "profi prezentací " a normální foto, tak jak jsou tady běžně prezentovány. Tedy zda jsou opravdu takové jak se prezentují.

Omlouvám se za tyto požadavky.

• po měsíci...
Odesláno

Navíc pokud se nemýlím tak jsou ve Violinu ve vitríně, ovšem už op renovaci (přezlacení, ... ) a to teprve padá brada ... při nejbližší návštěvě Violina doporučuji mrknout nebo se doptat, údajně by mohly být někoho z vedení (Helikar??), jedn z prvních kousků co renovovali ... . Ale to už opravdu jen tak šátrám po paměti z hovorů co k nim zaznělo a netuším, co je pravda a co přání ...

Odesláno
  serfik napsal:

mail je serfik@seznam.cz

Jsou sice v různým stavu, ale pokud se pro nějaké rozhodneš, určitě se domluvíme ... .

http://www.mensikovi.org/gallery2/main.php?g2_itemId=6419

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...