Svoby23 Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Ahoj, prosím o radu do kterých GMT jít. Panerai 3 days GMT automatic, Tudor BB GMT, Grand Seiko GMT HiBeat Titanium? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aspean Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Tudor 41mm. Panerai 44mm. Mas nejakou preferovanou velikost hodinek? Budou pocitove dost odlisne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby23 Odesláno 25. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 GS budou nejmensi a bavi me jejich sofistikovanost, Tudor uz jsem zkousel na kuzi a jsou vyborny, Panerai jsem videl u jednoho pana na ruce a dost me zaujaly. Ja nosim i G-Shock Mudmaster, coz je obrovsky monstrum a vzhledem k me powerlifter postave a vysce ok:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aspean Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Pro funkci a pomer cena vykon Tudor. Pro ?look at me? vzhled a pribeh vyrobce Panerai Seiko me osobne v techdle cenach moc neoslovuje ale chapu co na nich vidis. Nejlepsi hodinky budou stejne ty ktere se ti libi nejvice a budou ti nejlepe sedet. Z tech budes mit ve vysledku lepsi pocit nez kdyz budes mit treba o 12h delsi rezervu natahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby23 Odesláno 26. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Ty GS je moznost koupit za cenu Tudoru, cenikovka je 195K... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stelvio Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Za mě Tudor, Pamy se mi víc líbí bez GMT, ale jestli jsi chlap jak hora s velkou rukou, tak Pamy Ti budou asi sedět nejvíc a bral bych je jako jasnou volbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Jednoznačně PAM, jsou chlapácké, spolehlivé a jen tak se neokoukají. Tady je to jasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby23 Odesláno 26. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Dnes jsem zkousel PAM 10 days GMT a jsou krasny! 344K v obchode:( 200K na chrono... U takove ceny uz bych sahnul po batmanovi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Jo tak to je úplně jiná liga, desetidenka je velká pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Jsou ty PAMy true gmt? Tak nejak si rikam, jestli je gmt v tom subcifru vubec pouzitelne.. Asi bych mel problemy odecist cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Ja by som zobral tie GS z inzercie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Tak tak, ty GS v inzerci jsou paradni, navic za tu cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby23 Odesláno 28. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Zatim jsem se s rozhodnutim nikam neposunul...:/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal3087 Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Taky bych za tu cenu nevahal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby23 Odesláno 2. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Uz asi dva tydny nosim ty GS SBGJ013 a nemuzu se nabazit;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 A kde je fotka? No kde? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aspean Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Aaano, foto je nutnost za dva tydny jich uz budes mit stejne spousty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se