Honza49 Odesláno 18. května 2006 Nahlásit Odesláno 18. května 2006 Návrat do budoucnosti II díl, třetí už byla sračka.
zdenda Odesláno 18. května 2006 Nahlásit Odesláno 18. května 2006 LOTR- neboli Pán prstenů, tři díly MIB-neboli muži v černém U lotra je to asi tím, že se točil najednou, ale mib už asi reagovali na ohlasy v 1, for example- červouni
steel Odesláno 18. května 2006 Nahlásit Odesláno 18. května 2006 vetrelec - vyborny vetrelci - nic moc vetrelecIII- vyborny vetrelecIV - priserny X-man - celekem vyrovnany dva dily batman - dobry jsou od tima burtona, dalsi od shumachera jsou naprosto priserny, ten clovek asi nikdy necetl komix a ten novej batman begins - klobouk dolu Matrix vyborny, pokracovani - skoda mluvit shrek I a II vyborny MI III jsem videl, ale prijde mi to slaboucky nevyrovnany star wars - neumim posoudit - jsem prilis velky fanda :-)
Jezek Odesláno 25. května 2006 Nahlásit Odesláno 25. května 2006 a co pohřby z Moskvy z osmdesátých let? :D
tom Odesláno 27. května 2006 Nahlásit Odesláno 27. května 2006 Seriál "Gambrinus liga". Poslední díl byl naprosto nejúžasnejší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se