Steven Gash Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Odesláno 7. října 2018 Ahoj,dostali se mi do ruky nový hodinky značky Raketa. Ale mají jednu zvláštnost, že jsou pro slepce. Tak jsem se chtěl zeptat, zda je tu také někdo má a jestli se dělalo i více typů. Natočil jsem na to i video, tak jestli se chcete mrknout... budu rád Tak ať Vám tikaj Steven Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Odesláno 7. října 2018 Nemam, ale zopar ich jehttps://www.google.com/search?q=raketa+watch+for+blinds&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiI4I-K-vTdAhUisqQKHbRsDO4Q_AUIESgB&biw=360&bih=518
odjinud Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Odesláno 8. října 2018 Jeste se ty samy delaly pod jmenem jinyho ruskyho vyrobce.
Návštěvník tolja Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Odesláno 8. října 2018 Petrodvorec Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se