Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na Timestore těch negativních zkušeností není o nic víc, než na jakýkoliv jiný obchod a vesměs jsou stížnosti na absenci CZ návodu nebo delší dodací lhůtu. Naprosto skvostná je pak negativní recenze na Heuréce: "Po zjištění,že se jedná o firmu,která sídlí na Slovensku,jsem objednávku zrušil.Přispěla k tomu i telefonická konverzace s automatem,který je pouze namluvený předem.Řeč se slovenským podbarvením ala Babiš mi vadí a nepůsobí seriozně." S tím Burešem, že vadí, sice souhlas, ale jinak na negativní recenze v tomto duchu není třeba brát zřetel. Jo a jednou jedinkrát tady byla zmínka o fake Tissotech, aby to bylo úplný.

• po měsících...
Odesláno

V aukci jsem vyhral tyto Maurice Lacroix Masterpiece Reveil Globe po kterych delsi dobu pasu: 

https://www.ebay.com...=p2047675.l2557

Jenze jak tak na ne koukam, zacinam mit pochybnosti. Vypadaji presne jako original, jen vyrobni cislo je na nich vyryto naopak. Obvykle zacina AHXXXX an pokracuje PHXXXX (navic byva v opacnem gardu k napisu Stainless Steel). Tyhle to maji presne obracene. Take ty kecy prodavajiciho, ze to byl darek ke 30tym narozeninam a koupeno na Chrono24 mi pripadaji trochu dost podivne. 

Na druhou stranu, pokud je to fake, je opravdu hodne, hodne dobry. Take jsem nasel par kousku z roku 2002 (obvykle z pochybnych zdroju) ktere to tak maji.... Ted babo rad. 

Je tu nekdo, kdo ty hodinky zna?  Je to podle Vas fake, nabob ne?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...