Přejít na obsah

Výběrové řízení na moderátory fóra

Chronomag

Doporučené příspěvky

Odesláno
Když myslíš....

Jen mě napadlo, že když se zrovna do toho moderování nikdo moc nežene, že by to mohlo pak někoho zajímat víc.

Vies to je take. Ja som moderatora robil viac ako dva roky, lenze o hodinkach viem zatial gulove :)

• Odpovědi 200
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Ja bych zavedl povinnost, aby mel moderator vice nez 10 kusu hodinek.

Teda, aby to byla jedna z podminek udeleni statutu moderatora.

A to ma aky zmysel? to ze ma niekto vela hodiniek, neznamena ze bude dobry moderator. Moderovanie je o niecom inom.

Odesláno
A to ma aky zmysel? to ze ma niekto vela hodiniek, neznamena ze bude dobry moderator. Moderovanie je o niecom inom.

To bylo urcite mysleno s nadsazkou, nesmis to brat vsechno tak strasne vazne ;)

Odesláno

Zkusím to obráceně:

Nechci být moderátor, protože bych neuměl:

? zamykat témata, která se mi nelíbí a nejsou v rozporu s pravidly

? mazat příspěvky, které se mi nelíbí a nejsou v rozporu s pravidly

? nemám tu dost kamarádů, kterým bych mohl měřit jiným metrem

? ...

Jsem raději černá ovce ... :bag:

Odesláno
? zamykat témata, která se mi nelíbí a nejsou v rozporu s pravidly

? mazat příspěvky, které se mi nelíbí a nejsou v rozporu s pravidly

? nemám tu dost kamarádů, kterým bych mohl měřit jiným metrem

? ...

Nedivim se YPOvi ....

Návštěvník Snow
Odesláno
Podľa mňa by mal zostať moderátorom YPO. To, že s ním majú fakery problém, je pre fórum len dobre.

Já tady žádně "fakery" nevidím. Ty snad ano?

Máš pravdu, tohle už jde trochu přes hranu auvajs516.gif

Odesláno
Máš pravdu, tohle už jde trochu přes hranu auvajs516.gif

Oficiálně žádám, aby se tito smajlíci přidali na Chronomag!!!

PS: Koukám, že jsi se po delší době zaláskoval do fešných hodinek :)

Odesláno
Já tady žádně "fakery" nevidím. Ty snad ano?

No tu v tomto vlákne: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...0&start=280 sú fakerov stovky. Každý deň tam pribudne minimálne jeden a vloží obrázok ďalších "inšpirovaných" hodiniek z Číny. Vždy o niečo hnusnejších, ako tie čo tam dal niekto pred ním.

BTW: faker je od slova fake. Nie fuck. V tom je jasno?

Odesláno
No tu v tomto vlákne: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...0&start=280 sú fakerov stovky. Každý deň tam pribudne minimálne jeden a vloží obrázok ďalších "inšpirovaných" hodiniek z Číny. Vždy o niečo hnusnejších, ako tie čo tam dal niekto pred ním.

BTW: faker je od slova fake. Nie fuck. V tom je jasno?

Jasno mám v tom, že tady http://forum.chronomag.cz/index.php?showforum=14 se fakeru objevuje mraky každý den a skoro nikomu to ani trochu nevadí. Ani tobě. Ty jsi nespravedlivý soudce.

Odesláno

Chlapi neprijde vam zbytecny zasirat dalsi vlakna timto tematem? Zvlaste kdyz je otevreno plno vlaken kam muzete svoje pocity na toto tema smerovat? Tim, ze se zanese dalsi vlakno (ktere k tomu rozhodne urcene neni) tuhle kauzu stejne nerozlousknete.. ;)

Odesláno

To se tady poslední dobou stává poměrně často, že se "zadělává" vlákno, který má úplně jiný téma k diskuzi ... Abych nebyl off-topic, využiju to jako takovej oslí můstek a řeknu, že novej moderátor by měl právě tohle víc hlídat ... B)

Odesláno
Dejte mi na staost Německé hodinky a uvidíte jaký poádek tam zavládne :)

Neváhal bych ani chvíli a Onionovi bych to dal,jen aby to neměl chlapec jen pro radost kromě těch německých bych mu ještě něco přidal,věřím,že jím moderovaná vlákna by měla řád a smysl /to říkám přesto,že by mě asi často za off topic mazal/ :whistling:

Odesláno
jj...YPO potřebuje podpořit......

Obávám se,že se mýlíš,jak si YPA vážím a mám ho rád nebavi ho to už at již z jakéhokoliv důvodu a nutit někoho nemá smysl

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...