Přejít na obsah

Výběrové řízení na moderátory fóra

Chronomag

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ano mas pravdu, spatne jsem se vyjadril, mel jsem namysli spise vyjevy a reakce po jeho odchodu. Lide prichazeji a odchazeji, jen je nekdy dobre se zamyslet nad tim proc se tak deje, jestli to neni necim nezdravym a tak trosku si zpetne zavazbit, coz se deje...takze pohoda a zadny krece pred Vanoci ;)

• Odpovědi 200
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Ať už bude moderátorem kdokoliv, tak je nutné, aby praktikoval politiku dlouhého biče a malého dvorečku. Každé fórum, chronomag nevyjímaje, potřebuje pevnou ruku. Podívejte se např. na pravidla na Timezone, WUS, Horomundi jsou o dost přísnější než ta na chronomagu.

Prostě přísnost k hodinkovému fóru patří a nový moderátor to musí respektovat, jinak moderátorem být nemůže. Na chronomag dnes chodí veliké množství lidí a je potřeba toto množství lidí vhodně usměrnit a nasměrovat.

Odesláno
Ať už bude moderátorem kdokoliv, tak je nutné, aby praktikoval politiku dlouhého biče a malého dvorečku. Každé fórum, chronomag nevyjímaje, potřebuje pevnou ruku. Podívejte se např. na pravidla na Timezone, WUS, Horomundi jsou o dost přísnější než ta na chronomagu.

Prostě přísnost k hodinkovému fóru patří a nový moderátor to musí respektovat, jinak moderátorem být nemůže. Na chronomag dnes chodí veliké množství lidí a je potřeba toto množství lidí vhodně usměrnit a nasměrovat.

Trochu bych to poopravil, a nějaký moderátor to musí respektovat. Zatím tady každej vyměk. :)

Odesláno

Uživateli boo-beek jsem nastavil práva moderátora na zkušební dobu, když se to osvědčí, necháme to tak. Další zájemci? Jinak prosím pište na chronomag zavináč marigold.cz ... zdejší schránka se mi fakt plní nějak rychle hlášeními systému, vždycky za den je to full :(

Odesláno
to bude tím, že tu chybí motivace

Stačí doplnit pravidlo, pokud administrátor každý týden vyhodí 5 členů, bude na konci roku zařazen do slosování o libovolný základní model PAM. ;)

Návštěvník YPO
Odesláno
Stačí doplnit pravidlo, pokud administrátor každý týden vyhodí 5 členů, bude na konci roku zařazen do slosování o libovolný základní model PAM. ;)

BFG nevím jestli máš problém se mnou nebo sám se sebou, ale budeš první člověk, kterého si dám na ignor list (doufám, že Tě nebude nikdo moc často citovat)

Odesláno
BFG nevím jestli máš problém se mnou nebo sám se sebou, ale budeš první člověk, kterého si dám na ignor list (doufám, že Tě nebude nikdo moc často citovat)

Já nemám problém ani s tebou ani sám se sebou, ale teď jsem tě opravdu nepochopil. Budu si tedy myslet, že nemáš smysl pro humor.

Odesláno
Uživateli boo-beek jsem nastavil práva moderátora na zkušební dobu, když se to osvědčí, necháme to tak. Další zájemci? Jinak prosím pište na chronomag zavináč marigold.cz ... zdejší schránka se mi fakt plní nějak rychle hlášeními systému, vždycky za den je to full :(

Dobrý den,

děkujeme. Budeme boo-beeka pečlivě sledovat a bonzovat :-)

Bude peklo, vazeni ;)

Mimochodem - malej dvur klidne, ale neni nekde nejakej navod k pouziti mod funkci? :D

Návštěvník Snow
Odesláno

A je to v prdeli, mrzí mě, že se alespoň trochu nedbalo na výsledek našeho hlasování, z vybraných osob jsem byl pro Bakera a mrzí mě, že se moderátorem nestal právě on.

Odesláno
A je to v prdeli, mrzí mě, že se alespoň trochu nedbalo na výsledek našeho hlasování, z vybraných osob jsem byl pro Bakera a mrzí mě, že se moderátorem nestal právě on.

Diky za podporu :thumbsdown_anim:

Mozna bys mi mohl aspon dat sanci - nebo se dohodni s nekym ze svych favoritu, at mas jistotu, ze by chteli byt moderatori, a napiste chronomagovi.

Jinak verim, ze to nebude tak strasny, jak si to predstavujes - a pokud bude, porad je tu ta "jistota", ze jsem moderator jen na zkousku ;)

Návštěvník Snow
Odesláno
Diky za podporu :thumbsdown_anim:

Mozna bys mi mohl aspon dat sanci - nebo se dohodni s nekym ze svych favoritu, at mas jistotu, ze by chteli byt moderatori, a napiste chronomagovi.

Jinak verim, ze to nebude tak strasny, jak si to predstavujes - a pokud bude, porad je tu ta "jistota", ze jsem moderator jen na zkousku ;)

Šanci Ti dát ani nechci, neskutečně mě vadí samozvanci. Zdá se mi nefér vůči celému fóru vypálit nabídku chronomagovi bez jakéhokoliv mandátu, moderátor měl být zvolen.

Svého favorita samozřejmě oslovím a doufám, že bude souhlasit. Nejsem si však jistý, že chronomag bude chtít rozdávat funkce jak na běžícím pásu.

Odesláno

Myslím, že dělat moderátora není žádná výhra. Je to docela nevděčná funkce, tak bychom mohli být rádi, že to vůbec někdo chce dělat. Pokud se neosvědčí, tak pak se to může dál řešit.

Návštěvník YPO
Odesláno
Šanci Ti dát ani nechci, neskutečně mě vadí samozvanci. Zdá se mi nefér vůči celému fóru vypálit nabídku chronomagovi bez jakéhokoliv mandátu, moderátor měl být zvolen.

Svého favorita samozřejmě oslovím a doufám, že bude souhlasit. Nejsem si však jistý, že chronomag bude chtít rozdávat funkce jak na běžícím pásu.

Romane dej si nohy na stůl a přečti si prvních pár příspěvků v tomhle vlákně, až se přestaneš řehtat tak si uvař kafe a po kafi do peřin a přikrýt až ke krku - já udělám totéž :D

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9512

Návštěvník Snow
Odesláno
Snow - nedelej z toho zadnou tragedii, myslim, ze na paniku je zatim porad casu dost ;)

Já z toho tragedii nedělám, ale vadí mi to a to tak, že velmi a vůbec nevím jak se k tomu postavit. Tobě nevadí jak to tady funguje ?

Může se moderátor nastavit jako ignorovaná persona ?

Odesláno
Já z toho tragedii nedělám, ale vadí mi to a to tak, že velmi a vůbec nevím jak se k tomu postavit. Tobě nevadí jak to tady funguje ?

Může se moderátor nastavit jako ignorovaná persona ?

Zazil jsem na foru uz mnohem horsi veci nez to, ze se boo-beek stal moderatorem ;) Dejme mu sanci, preju mu at ho nova "funkce" bavi a at se ji zhosti jak nejlepe muze ;)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...