safi Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Máte někdo tento model? Má sklíčko antireflexní úpravu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Máte někdo tento model? Má sklíčko antireflexní úpravu? Stowa antireflex neumí-nedělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Máte někdo tento model? Má sklíčko antireflexní úpravu? mam STOWA Airman bez loga s COSC, a myslim ze YPO povedal pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 (upraveno) mam STOWA Airman bez loga s COSC, a myslim ze YPO povedal pravdu Na zahraničních fórech jsem našel informaci že prý ano...... http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=92995 http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...ghlight=coating Upraveno 28. dubna 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platos Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 (upraveno) Mně přijde, že tahle limitka (http://stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?action=showdetail&wkid=30689&ls=e&nc=1209388263-30760&rubnum=flieger&artnum=fliegeroriginallimitiert&file=&gesamt_zeilen=Tshowrub--flieger) má antireflex podle těch fotek (zas to tam ale nepíšou..). Nejsnažší bude zeptat se přímo: Hafner <hafner@stowa.de> Upraveno 28. dubna 2008 uživatelem Platos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Já jsem žil doteď v domnění, že Stowa prostě antireflex nedělá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Poslal jsem dotaz do Stowy...Ypo měl velmi dobrý postřeh - pokud mají hodinky modřené ručičky, může odraz ručiček na sklíčku vypadat někdy jako antireflexní vrstva. Takže počkáme na oficiální vyjádření Stowy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 29. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2008 Jak říkal Ypo: Dear martin, thanks for mail. I am sorry. It is not possible at thie moment to have antireflective coating on Airman automatic - but the optic of the watch is still very nice and clear and good to read :-) With best regards Jörg Schauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platos Odesláno 29. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2008 Asi ten nápad s modřenýma ručkama bude mít něco do sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se