Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nabízím k prodeji sluneční brýle Gucci, přišly mi v pátek, ale prostě mi nesedí. Jsou elegantní, příjemné na nose a podle mé ženy i velmi sexy. Tady je odkaz:

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-GUCCI-1562-1562-...Q2em118Q2el1247

K vyzkoušení v černé barvě v optice v OC Chodov, stojí tam 4.999,- Kč. Kupované přes E-bay od prodejce s 99,9% feedbackem z cca 7.000 prodaných položek, jsou k nim papíry, orig. pouzdro i utěrka. V Hradci Králové a okolí nabízím ověření pravosti v optice.

Cena 2.000 Kč, ale nebráním se jakékoli dohodě o ceně, protože jinak by skončily v šuplíku a to je přeci jen škoda. Díky za případný zájem. Ball.

Návštěvník YPO
Odesláno

PŘESUNUTO - tyhle módní big brýle mě drtí :) - hlavně když se za nimi schovává obličej big ženy a myslí si,že není vidět x prostě něco jako pštros a písek :D

Odesláno
A ty jako tikaj? :banned:

To ne, k elegantním tikavcům se ale celkem hodí... Omlouvám se, že je nabízím tady, ale na fórum o brýlých, existuje-li, nechodím a myslím, že sluneční brýle už tu někdo nabízel...

Odesláno
PŘESUNUTO - tyhle módní big brýle mě drtí :) - hlavně když se za nimi schovává obličej big ženy a myslí si,že není vidět x prostě něco jako pštros a písek :D

No, já nejsem big žena. Spíš middle muž s bigger ksichtem. A tyhle brýle dokonale chrání zrak ze všech stran.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...