Londoner Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Uz delsi dobu jsem chtel hodinky s tritiem. Chtel jsem potapky, velikost max 44mm spis 42mm a tak do 500-600 liber, mely to byt hodinky k mori, na vikendy proste otloukanky.Dlouho to vypadalo na Marathony GSAR, ale za prve novy uz jsou pres 1000 liber a pouzitejch se moc neprodava a za druhe jsem moc nechtel vojenskej vzhled. Ale sehnat neco bytelnyho a kolem 42mm je peklo. Nedavno jsem narazil na znacku Nite a bylo jasno. Smiril jsem se s kvarckama (ono na tohle pouziti to bude jenom plus asi), jinak maj vse co jsem chtel.Tady na foru jsem je nevidel tak par postrehu kdyby o nich nekdo uvazoval. T100 tritium je skvely, oproti normal T25 v GSAR je to velkej rozdil. Navic jsou tady plochy tritiovy trubice a viditelnost je suprova. Srovnani mam s GS diverama ktery po nasviceni baterkou svitej trosku vic asi 5min, ale po 2 hodinach uz je to jednostranna zalezitost ve prospech Nite. Jinak jsou to pekne zpracovany hodinky a na gume co k nim je velmi pohodlny. Luneta ma 120 kliku, zadna vule ale pocitove je to oproti GS takovy jalovy - GS jsou luxusni v tomhle. Jeste k lunete, hrany ma celkem ostry takze to ke kosili urcite nebude (a taky jsou hodinky dost vysoky - 14.8mm), ale na to mam jiny fesacky ze WR300, korunka sroubovaci, sklicko safirove s antireflexem, vlozka lunety keramicka a uvnitr Ronda715Li a baterka by mela vydrzet 10let. I s postou to vyslo na 400 liber (s tahem je maj za 480). Az budou mit neco za sebou tak pripisu nejaky zkusenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 26. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 A jeste nejaky mobilovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Při objednání je dobrý je vzít na kůži/gumě a k tomu současně doobjednat tah, protože to vyjde na stejno, jako když jsou přímo na tahu :-) Kolik má ta Ronda 715 odchylku? Už jsem o nich taky přemýšlel, hlavně skrz životnost baterie 10 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 28. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Jo je to vyhodnejsi, ja tah k temhle urcite nosit nebudu tak jsem bral jen gumu. Odchylku nevim, mam je par dni. Napisu po mesici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Podla netuInstantaneous rate -10/ +20 sec/monthStandard battery life 60 months Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 V parametrech čtu MOVEMENT Swiss Ronda 715Li - BATTERY LIFE 10 Years Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Jo pravda, Li bateriahttps://forums.watchuseek.com/f71/ronda-715li-movement-978223.html#/topics/978223?page=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 10. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Trochu update, po 2 dnech jsem zjistil je svetlej cifr s tema zelenavejma trubkama nejde dohromady (aspon pro me) a tak jsem je vymenil za cerny. Musim pochvalit zakaznickej servis, vse zadarmo zaridili kuryra tam i zpet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Máš pravdu, tahle verze je zejména praktičtější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Mne tritium T-100 taky hodně zaujalo a něco hledám, takže uvítám další info a noční foto Sent using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 9. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 No hodinky naplnily ocekavani. V patek nasadim a sundavam v nedeli vecer. Cas odectu i se slepenejma ocima ve 4 rano uplne bez problemu - a to vcetne vterinovky. Jde si s nima v uplny tme i trochu posvitit. Presnos je po mesici +3s. Za me spokojenost. Pozdeji dam nejakou nocni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 9. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Jedna v uplny tme, moc tam neni co fotit proste to sviti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Díky za info! Už jsem sice objednal DeepBlue TRITDIVER, ale pokud se jich nedočkám (objednáno na atomictime 18.11. ) nebo budou na mne budou moc velký, tak půjdu do těchto. Trochu mne odrazuje ta Ronda, ale je to někdy náhoda jak s auty - renomovaný model se může brzy pokazit a naproti tomu horší může léta sloužit bez poruchy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danlolland2 Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Tyjo, parádní kousek. Přesně na tyhle černý mám zálusk! Na kolik tě to prosím tě celé se vším šudy vyšlo? Prozradíš mi taky prosím jak velké máš zápěstí? Já mám hrozně tenké ruce a nosím obvykle tak 38mm. Nějak si neumím představit jak mohutné vlastně jsou.. Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 23. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 No vyslo to na tech 400 liber, posta zadarmo - nevim jak je to s postou do CR. Zapesti mam 17.5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cwc Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 (upraveno) Ahojte,vzhledem k tomu, že aktuálně hledám hodinky s tritiem jako náhradu za své staré Luminox, které jsem definitivně po letech zničil, že oprava se neoplatí, tak mi padly do oka i tyto NITE (nejdřív model Hawk, ale Alpha mi přijde ve všech ohledech zajímavější, hlavně z pohledu svítivosti T100 oproti T25, a i se mi víc líbí). Původně jsem koukal na Traser, ale když porovnvám vlastnosti, tak toto bude asi o chlup lepší - safírové sklo s antireflexem, Traser nemá u safíru antireflex. Cena v současnosti v akci (slevový kód je na výrobce webu u produktu) cca 10 000 Kč s pošťákem do ČR. Je u těch hodinek vyloženě nějaký důvod, abych si je nekoupil. Prioritně je chci k vodě a na potápění. Tritium (zvykl jsem si na to a docela mi vyhovuje) a safír je pro mě podmínka, minerál na Luminoxech jsem zničil brzo. Je vůbec nějaká alternativa k tomuto, popř. Traseru? Díky za případné rady, jsem spíš uživatel, než znalec hodinek. Upraveno 16. dubna 2019 uživatelem cwc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se