Eiffel08 Posted November 25, 2018 Report Share Posted November 25, 2018 Zdravím, dostali se mi do ruky tyhle letecké Helvetia, nevíte jestli by se dal někde sehnat nový cifr, nebo má to vůbec cenu shánět a opravovat? Jinak strojek je OKDíky. Link to post Share on other sites
Rodkopf Posted November 25, 2018 Report Share Posted November 25, 2018 to by jsi musel mit stesti, aby jsi nasel novy cifr, spise koupit nejake vraky, kde cifr bude jeste ok. Link to post Share on other sites
Karlos Posted November 25, 2018 Report Share Posted November 25, 2018 U setrvačky chybí pérko toho jejich "incablocu". Někdo tam místo něj nacpal dva plíšky.Asi to fakt bude chtít ještě jedny hodinky a složit jedny pěkné. Link to post Share on other sites
Eiffel08 Posted November 25, 2018 Author Report Share Posted November 25, 2018 Když jsem zkoušel hledat nějaký náhradní, tak sem si všiml, že tam je nějaké jiné pérko, než u originálu, je tam taky prasklé skličko, teda plast, asi je zkusim poslat dál není to můj šálek, jestli to teda vůbec bude někdo chtít. Diky za odpovědi. Link to post Share on other sites
tlapka Posted March 12, 2019 Report Share Posted March 12, 2019 mal by som o ne zaujem , ked tak pošli spravu. Link to post Share on other sites
Recommended Posts