Návštěvník Snow Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 kraxxus napsal: Trochu oživím vlákno...když sem patrál po hodinkách se 24H ciferníkem narazil jsme na tuhle značku a tenhle model Link. Má to tenhle kalibr Swiss Ronda Cal. 763.24H. Moje otázka zní: jaké kvality je zmíněný kalibr a jestli byste do toho šli? Přečetl sis vlákno od začátku ? Myslím, že už bylo řečeno vše. Co čekáš od hodinek ani ne za 20? ?
skalis Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 (upraveno) Snow napsal: Přečetl sis vlákno od začátku ? Myslím, že už bylo řečeno vše. Co čekáš od hodinek ani ne za 20? ? Snowe, to je postovny , cena je 149 EUR. EDIT: Ty hodinky jsou docela skaredy (osobni nazor bez naroku na objektivitu). Upraveno 13. ledna 2010 uživatelem skalis
Návštěvník Snow Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 skalis napsal: Snowe, to je postovny , cena je 149 EUR. EDIT: Ty hodinky jsou docela skaredy (osobni nazor bez naroku na objektivitu). Super, to jsem debil .
kraxxus Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 (upraveno) za 20 nic ale za tech 150 uz snad jo . Ale po chvili hledani sem stejne zjistil ze je to Kvartz ...tak uz nic neocekavam Snow napsal: Super, to jsem debil . Upraveno 13. ledna 2010 uživatelem kraxxus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se