lampros Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 Zdravím všechny na Cronomagu, mám pendlovky půlky, kterým chybí řezbářská výzdoba. Viz foto. Může mě někdo poradit řezbáře, který by je věrohodně dokázal uvést do původního stavu?Jedny podobné jsem vyfotil se souhlasem majitelky na zámku Chyše. Viz foto. Děkuji za radu. lampros
valjoux Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 poptej tady http://www.antireno-hodiny.cz/panelleft/hodinove-skrine-a-dily-pro/dily-pro-hodinove-skrine/vrchni-nastavby
orol Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2018 Zdědil jsem Beckrovky po tchýni, taky bez nadstavby a nechal jsem je tak.Je to věc osobního vkusu. Ty hodiny tak vypadaly, co si pamutuju i co si pamatuje manželka a asi se námlépe do interiéru tak jak jsou.
lampros Odesláno 14. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Děkuji za odpovědi. Hodiny byly kdysi celé, ale pamatuji si, ze před x lety se do nástavby dal nějaký červotoč a nadělal v nich dirky. Táta to něčim vystříkal a ono se to rozpadlo. Zkusim se ještě někde poptat, jak by renovace dopadla.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se