H-B Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 Narazil jsem při pravidelném brouzdání po hodinkách na tuto značku, zná ji někdo? Zatím mi přijde (a doufám, že to tak je a zase zbytečně neplevelím), že to je normální swiss značka a ne nic typu Wohler apod. (chronomagácky nazváno "podvržený luxus"). stránky firmy zde něco z nabídky a ceny zde
budo Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 (upraveno) připadá mi trochu divné, že uvádějí ceny.... to nebývá u dražších hodinek tak moc zvykem... některé vypadají zajímavě, ale řekl bych že by to byla koupě drahého pouzdra s běžným kalibrem Upraveno 8. května 2008 uživatelem budo
Martin Susta Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 (upraveno) Rozhodne to neni podvrzeny luxus, akorat proste nemaji takovou medialni masaz (a nevim jestli ta znacka jeste existuje). Je o nich zminka i v zahranicni publikaci o hodinkach, ktera vysla i u nas pod nazvem Naramkove hodinky od roku 1925 do dnes na strane 50. Jsou moc pekne. Martin Upraveno 8. prosince 2008 uživatelem Martin Susta
Martin Susta Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Jeste jeden prispevecek. Dalsi zminka v knizce 1000 hodinek strana 162. Firma vznikla roku 1924 v Pforzheimu v Nemecku pod nazvem Gengenbach a delala hlavne sperky. Hodinarska vyroba se pozdeji presunula do Svajcu do mestecka Biel a nynejsi jmeno ji dal navrhar Jean Marcel. Nyni sidli firma v Baden-Badenu. To je vse co jsem vystoural. Martin
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se