watchman99 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Ahoj pro jakou jednotku a jaký rok výroby jsou tyto Cabotky ? Děkuji
geometr Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 http://www.horologycrazy.com/2009/06/british-g10-watch-markings.html
watchman99 Odesláno 4. ledna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Na stránce jsem nenalezl pro koho byly určeny a zakého jsou roku mohl by mi to někdo prosím rozklíčovat ?
Harwey Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Pokial tam nie je kod, tak su urcene pre civilny trh, predpokladam.6645 is part of the NSN. It is the NATO Supply Classification identifier for timekeeping instruments.99 is part of the NSN. It is the country code.99 United Kingdom
geometr Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 (upraveno) Já to prohlédl jen zběžně, ale mám za to, že na tom dýnku jsou údaje, že jde o typ / typ strojku 6645, určen pro GB a sériové číslo, takže bych řekl, že to nejsou hodinky určené konkrétní jednotce nebo útvaru, ale pro obyč. trh Edit: Harwey byl rychlejší. Upraveno 4. ledna 2019 uživatelem geometr
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se