Přejít na obsah

geometr

Členové_50
  • Příspěvky

    9 497
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Návštěvy profilu

6 169 zobrazení profilu

geometr's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

38

Popularita

  1. Tak ta strana má nepochybně nějaké schválené stanovy nebo podobný dokument, který dané procesy upravuje (to jakým způsobem vzejde kandidát na prezidenta). Pravděpodobně bude možné si to dohledat. A z toho pak dovozovat, co a v jakém časovém horizontu je reálné možné. Třeba je tu někdo, kdo se politickým systémem USA zabývá a bude schopen to stručně ozřejmit.
  2. Čerpám info, když jedu ven autem tady: https://mzv.gov.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/evropa/polsko/cestovani/index.mobi a tady: https://www.cebia.cz/pruvodce/povinna-vybava-vozu-polsko A tady je taky spousta info: https://www.uamk.cz/informace/turisticke-informace/491_polsko O hasičáku píšou na dvou posledně uvedených stránkách jako o povinné výbavě i pro auta registrovaná mimo Polsko.
  3. A co teprve Andrea. R.I.P. Brenda
  4. Neodvažuju se po tomhle odhadovat vůbec.
  5. Jediný prohraný podání v tu nejnevhodnější chvíli.
  6. Jo, to by měla bejt pěkná podívaná.
  7. Tak to je pohádka dneska! Pěkně holky!
  8. Teď ještě Kateřina by to mohla uhrát večer...
  9. @Berte, tak já nevím..., u jiných členů ty mé dva příspěvky vyvolali celkem pěknou diskuzi. Ty ses do mě trochu opřel, že jsem měl vyjádřit důrazněji agresi Ruska. To bych ještě bral, na to už Tě trochu znám (myslím tedy tady na chmg). Ale urážet mě snad nemusíš. No a @parnistroj? Nevím z čeho vydedukoval ty defacto urážky (obzvlášť nevím, kde sebral všechno to v druhé jeho reakci) a proč. Asi si v mém příspěvku našel důvod k útoku na mne. Proč, nevím. A nezlob se na mě, ale urážet se nenechám. Beru - žumpa, ale... No a opravdu si myslíš, že jsem ruská onuce, která zastírá činnost agresora a chce do ruský náruče a taky součást ruské propagandy, jak píše parnistroj? A jestli, tak na základě těch dvou příspěvků? Já se snažím nikoho neurážet. Už to, že jsem vás dva jmenované poslal kamsi, mě vlastně mrzí a měl jsem se udržet (příště nejdřív vychladnu).
×
×
  • Vytvořit...