PNS Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 (upraveno) Po zdánlivě úspěšném vyléčení z chronomagorství, se u mě po letech objevila náhlá recidiva a nové příznaky chronobundusu.Záhy bylo jasné, že bude potřeba nasadit tradiční léčbu a předepsat si něco nového na ruku, a vzhledem k načasování to spojit s radostí pod stromkem.Po nějakém tom browsení sítě, návštěvě několika hodinářství a klasickém zvyšování nároků a s tím spojeného budgetu, to nakonec vyhrály sportovní drivery Tissot PRS516.Přesto, že se zde jedná o myslím notoricky známé hodinky, tak pár údajů:Tissot PRS 516 T100.430.11.051.00 jsou model s černým cifrem a žlutou vteřinovkou, posazené na ocelovém tahu. Průměr 42mm, keramická pevná luneta, sporá lumi na indexech i ručkách. Poháněné jsou dobře známým kalibrem Eta Powermatic 80, s 80hod rezervou chodu, s automatickým/ručním nátahem a hackingem.Po nějakých 14 dnech mi aktuálně dělají -3sec/24h a spoustu radosti.Děkuji za pozornost.(Na závěr pár skromných foto- jednak to neumím tak jako jiní, a jednak na to nemám techniku :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. ledna 2019 uživatelem PNS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Pěkný model od mé oblíbené značky. Ta žlutá vteřinovka jim sekne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 6. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Díky chlapi Ještě dodám, že ciferník kryje safír s AR.(průhled na strojek nwm). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Ta ?osmdesátka? mě velice vábí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Znam ty klasicky 516, tahle zluta mi utekla - ale je to zajimave:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se