Misicka Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 (upraveno) Ahoj, pořídila jsem si Luminox 0321.BO. Všimla jsem si, že LLT na lunetě vůbec nesvítí. Svítí pouze po nasvícení světlem chvíli. Je to normální u tohoto modelu, nebo má svítit celou dobu? Ostatní LLT na ciferníku svítí bez problémů. Díky Upraveno 8. ledna 2019 uživatelem Misicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 AhojJá na lunetě žádné trubice nevidím. Na cifru 5+1, bod na "12" na lunetě a ručky. Toť vše.Koukni třeba na https://www.helveti.cz/luminox-0321, tam jsou pěkné fotky tohoto modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Tento model, nemám na 12h. trubici LLT ale pouze luminescenční bod, který svítí pouze po nasvícení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peggy Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Ano, u některých modelů to tak je, a to i u jiných výrobců. Na lunetě je klasický luminofor. A naopak existují modely, které mají trubici i v indexu lunety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misicka Odesláno 9. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Děkuji všem za odpovědi. Jsem si myslela, že je budu muset dát na reklamaci. Raději bych byla, kdyby bod svítil celou dobu. Ale zase jsou moc hezký a ten bod zas tak využívat nebudu. Teď ještě, co si myslíte, že dává trubicím více zabrat, jestli přímé světlo, nebo tma a nebo na tom nezáleží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Nezáleží. Žijí si samy svým světelným životem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misicka Odesláno 9. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Ok. Díky. Mějte se krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se