opicej Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Ahoj, chtěl bych se zeptat na jednu věc. Koupil jsem si v Německu AL - 372BS4S6 ( https://www.hodinky-koscom.cz/cz/alpina-al-372bs4s6 ) a zajímalo by mě zda tu má někdo zkušenost s tím, jaký znak se používá na dýnku. Všude na internetu jsme našel fotografie tohoto modelu s klasickým vyobrazením vrcholku hor a já mám zobrazenou Cessnu (viz. obrázek). Nevíte proč se ty dýnka mohou lišit? Děkuji za odpověď Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 (upraveno) Tak na dýnku máš vyražený AL372X4S26, takže ti tam Alpina prostě dala dýnko z tohodle PVD modelu, zdá se. Je to fuk, máš takovou raritku no:) Stejnak je to éro hezčí než hora. Upraveno 15. ledna 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Ja mival taky horu ale letadlo pecka nevedel jsem ze motiv meni. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 (upraveno) Já je měl také s letadlem. Upraveno 15. ledna 2019 uživatelem Hans Gruber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Já ti to řeknu naprosto přesně, máš starší model Dřív měli všechny tyto pilotky dýnka s Cesnou, později se přešlo na grafiku hor + vždy něco, co s danou kategorií souvisí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
opicej Odesláno 18. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 Děkuji, trochu mě to uklidnilo, že se nejedná snad o žádnou, musím říct případně velmi zdařilou, kopii :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 Kopie Alpin jsem snad ještě ani neviděl, leda by to tak mohla být nějaká skládačka, ale to mi taky moc smysl nedává. Každopádně můžeš být opravdu v naprostém klidu, je to pouze verze staršího data výroby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donseladon Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 V 15. 1. 2019 v 8:54, opicej napsal: Ahoj, chtěl bych se zeptat na jednu věc. Koupil jsem si v Německu AL - 372BS4S6 ( https://www.hodinky-koscom.cz/cz/alpina-al-372bs4s6 ) a zajímalo by mě zda tu má někdo zkušenost s tím, jaký znak se používá na dýnku. Všude na internetu jsme našel fotografie tohoto modelu s klasickým vyobrazením vrcholku hor a já mám zobrazenou Cessnu (viz. obrázek). Nevíte proč se ty dýnka mohou lišit? Děkuji za odpověď Krasny Alpinky....mam stejny. Nechtel bys na ne origo bezovej remen ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donseladon Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 V 15. 1. 2019 v 16:06, Bells napsal: Já ti to řeknu naprosto přesně, máš starší model Dřív měli všechny tyto pilotky dýnka s Cesnou, později se přešlo na grafiku hor + vždy něco, co s danou kategorií souvisí.Souhlas, starsi modely byly s letadylkem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Mám ty samé, baví mne pozorovat kolemjdoucí, jak jim sjíždějí oči na mé zápěstí . Dýnko mám taktéž s Cessnou a jiným číslem modelu. U jiných mám zase hory. Zřejmě moc neřeší výstupní kontrolu anebo šetří, kde se dá... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se