olegunar Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Ahoj, snažím se hledat po netu už několik dní, zatím ale bezvýsledně. Potřeboval bych se dostat alespoň k ENG verzi návodů k hodinkám Casio GMW-15 (modul 832) a Casio SDB500W (modul 863). Návody mám v DE a z toho moc moudrý nejsem. Nemáte někdo nějaké ověřené místo, kde je sehnat? Fast jsem zkoušel, ale bezvýsledně. Díky předem za rady.Pavel
t2 Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2019 Mám ve svém archivu originál návod na 832 v papírové formě. Nemám ale scaner. Můžu to nafotit na mobil. Trochu mám teď problém s časem. Tak na mě nespěchej.
olegunar Odesláno 30. ledna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2019 No tak to je skvělá zpráva...nespěchám, nehoří to. Mám se kdyžtak připomenout? Díky
akai Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2019 A obecne, pokud ti staci 863 eng. tak zde ale treba 832 tam nemaj...832.pdf
olegunar Odesláno 30. ledna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2019 A obecne, pokud ti staci 863 eng. tak zde ale treba 832 tam nemaj...832.pdfDíky, díky! Sice ty německý co mám jsou trochu rozšířenější, ale lepší zkrácená ENG verze než rozšířená NJ :-) qw863 (1).pdf0832_G.pdf
t2 Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Tak jsem našel v archivu dva manuály. Tak první: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Druhý: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
olegunar Odesláno 31. ledna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Skvělé, co dodat? Snad "jen" díky moc!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se