xlaque Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 Reedicia legendy menom Proplof Movement: OMEGA Co-Axial, calibre 8500 Case: Water resistant up to: 1200m Sapphire bezel and crystal Bi-directional rotating bezel with security push-button to lock the bezel Screwed-in and protected winding crown at 9 o?clock Seamaster medallion on the caseback with anti-slip groove pattern Bracelet: The new OMEGA ?shark? bracelet or rubber strap can be adjusted for wear over a diving suit up to 7mm thick thanks to a double extension system: - a new slider clasp, allowing fine adjustments - a special diver extension Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farářskej Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 Dalo se čekat, že když už udělají vlastní kalibr, že ho vytěží až do dna... ale re-edici Ploprofu jsem teda nečekal Ta korunka s ochranou sice vypadá úplně jinak, ale třeba to vyjde...
kubson Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 hmno, tak nevím.. žeby vykrádání vlastního hrobu?
spiderer Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 To jsem taky necekal, doufam, ze v ramci pokracovani modni vlny to nezacnou delat s pruhledem na stroj Kazdopadne mi tam trosku chybi ta puvodni surovost..
farářskej Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 hmno, tak nevím.. žeby vykrádání vlastního hrobu? Zaplaťpámbu má Omega hodně královskejch hrobek k vykrádání
xlaque Odesláno 18. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2008 Reedicie su teraz v mode-Breitling Superocean Heritage, Blancpain Fifty fathoms, Jaeger-LeCoultre Polaris, Ploprof, .... A tato sa podla mna nepodarila-su priliš moderné.
Seamaster Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Odesláno 22. května 2008 And the price? Co jsem se docet, tak 6800 euro, launch v r. 2009 Me teda prijdou celkem pekny, ale uz trosku moc uhlazeny oproti originalu, vcetne toho metrosexualniho aretacniho tlacitka, to se tam vubec nehodi . A tam pod tim, co to je? Ze by heliumventil?
PhoeniX Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Odesláno 22. května 2008 Co jsem se docet, tak 6800 euro, launch v r. 2009 Me teda prijdou celkem pekny, ale uz trosku moc uhlazeny oproti originalu, vcetne toho metrosexualniho aretacniho tlacitka, to se tam vubec nehodi . A tam pod tim, co to je? Ze by heliumventil? Noo, to je teda šleha. Za tu cenu si dokážu představit jiné mašinky. Jinak s tím He ventilem máš asi recht. Mají ho na všech diverskách.
farářskej Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Odesláno 22. května 2008 Mají ho na všech diverskách. Nemají. Ale nic jinýho než héliák to asi nebude - ještě mě napadlo místo pro Trocken-Kapsel, jak to má udělaný Sinn, ale to je pitomost.
PhoeniX Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Odesláno 22. května 2008 Nemají. Ale nic jinýho než héliák to asi nebude - ještě mě napadlo místo pro Trocken-Kapsel, jak to má udělaný Sinn, ale to je pitomost. Co to je trocken-kapsel?
farářskej Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Odesláno 22. května 2008 Pokud jsem to pochopil správně (a němčináři mě když tak opraví), tak je to hodinkovej ekvivalent takovejch těch pytlíčků s krystalama, který se strkají do balení s elektronikou, botama, oblečením a podobně. Prostě něco, co do sebe natáhne případnou vlhkost... Je samozřejmě možný, že jsem to pochopil úplně blbě
911 Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 pro me uzasna fotka. krasna kompozice, odraz ve vode, tak nejak to to k tem potapkam sedi http://www.chotjinda.com/watches/ploprofbeach01.jpg
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se