Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Reedicia legendy menom Proplof

Movement:

OMEGA Co-Axial, calibre 8500

Case:

Water resistant up to: 1200m

Sapphire bezel and crystal

Bi-directional rotating bezel with security push-button to lock the bezel

Screwed-in and protected winding crown at 9 o?clock

Seamaster medallion on the caseback with anti-slip groove pattern

Bracelet:

The new OMEGA ?shark? bracelet or rubber strap can be adjusted for wear over a diving suit up to 7mm thick thanks to a double extension system:

- a new slider clasp, allowing fine adjustments

- a special diver extension

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Reedicie su teraz v mode-Breitling Superocean Heritage, Blancpain Fifty fathoms, Jaeger-LeCoultre Polaris, Ploprof, ....

A tato sa podla mna nepodarila-su priliš moderné.

Odesláno
And the price?

Co jsem se docet, tak 6800 euro, launch v r. 2009 Me teda prijdou celkem pekny, ale uz trosku moc uhlazeny oproti originalu, vcetne toho metrosexualniho aretacniho tlacitka, to se tam vubec nehodi . A tam pod tim, co to je? Ze by heliumventil?

Odesláno
Co jsem se docet, tak 6800 euro, launch v r. 2009 Me teda prijdou celkem pekny, ale uz trosku moc uhlazeny oproti originalu, vcetne toho metrosexualniho aretacniho tlacitka, to se tam vubec nehodi . A tam pod tim, co to je? Ze by heliumventil?

Noo, to je teda šleha. Za tu cenu si dokážu představit jiné mašinky. Jinak s tím He ventilem máš asi recht. Mají ho na všech diverskách.

Odesláno

Pokud jsem to pochopil správně (a němčináři mě když tak opraví), tak je to hodinkovej ekvivalent takovejch těch pytlíčků s krystalama, který se strkají do balení s elektronikou, botama, oblečením a podobně. Prostě něco, co do sebe natáhne případnou vlhkost... Je samozřejmě možný, že jsem to pochopil úplně blbě :)

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...