HonzaS Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 Ve volných chvílích jsem se pustil do rozborky jedněch starých nefunkčních Primek (52?). Tak jsem si řekl, že než je úplně pohřbím, zkusím udělat pár fotek kalibru: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pár detailů: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 ty fotky jsou dost dobrý - přesně takhle tu značku vnímám (ponurost,nuda a šeď) a Ty jsi to dokázal vyfotit - super ........ach jo, cigi mi zase dá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 YPO napsal: ty fotky jsou dost dobrý - přesně takhle tu značku vnímám (ponurost,nuda a šeď) a Ty jsi to dokázal vyfotit - super ........ach jo, cigi mi zase dá Velmi pěkné umělecké fotografie. Jak jsi udělal tu první? vypadá to skoro jako rentgenový snímek :-) P.S. Krásně jsi to vyjádřil Ypo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 18. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 Je to rentgen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 HonzaS napsal: Je to rentgen Seiko 4S15. Zdroj: http://alanwatch.homestead.com/susxray.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se