Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

prednedavnom som tu pisal ohladom rady hodinike ale ste ma prehovorily na nieco ine. Viem ze to niej enic moc ako niektory co tu maju ale si myslim ze uz za vyse 10 000 su uz predsa neake hodinky. i ked su velmi daleko ok tych skutocnych co poniektory z vas tu maju.Chem od VAs radu uz som pevne rozhodnuty a mam uz iba pred sebou tieto 3. mal som aj seika ale te vzhladovo sa mi nepacia. tak prikladam foto.a cim skor mi odpisete tym skor aj zatra uz objednavam. dakuejm Vam. a este mam k vam jednu prosbu ja by som chel neco vedsie na ruke kedze mam ja zapestie mohutne tak poradte staccilo by mi Mens sports watch Cases size: 40 mm diameter (12 mm thickness) HM je to malo ci aspon otymalne tolko maju tie prve tissot

post-3387-1211481451.jpg

post-3387-1211481467.jpg

imagemagic.php.jpgNačítání informací

Odesláno (upraveno)
  MIRO9450 napsal:
prednedavnom som tu pisal ohladom rady hodinike ale ste ma prehovorily na nieco ine. Viem ze to niej enic moc ako niektory co tu maju ale si myslim ze uz za vyse 10 000 su uz predsa neake hodinky. i ked su velmi daleko ok tych skutocnych co poniektory z vas tu maju.Chem od VAs radu uz som pevne rozhodnuty a mam uz iba pred sebou tieto 3. mal som aj seika ale te vzhladovo sa mi nepacia. tak prikladam foto.a cim skor mi odpisete tym skor aj zatra uz objednavam. dakuejm Vam. a este mam k vam jednu prosbu ja by som chel neco vedsie na ruke kedze mam ja zapestie mohutne tak poradte staccilo by mi Mens sports watch Cases size: 40 mm diameter (12 mm thickness) HM je to malo ci aspon otymalne tolko maju tie prve tissot

A ktere se ti tak paci nejviac? :)

Upraveno uživatelem utrejch
Odesláno
  jirkakoutny napsal:
Tyto dva modely mam taky v hledacku (mimo jine). :-) Akorat tu Certinu teda v jine barvne kombinaci... Ale na rozhodnuti mam asi tak jeste mesic... :-)

Mám ty spodní, akorát bych nemohl ta čísla na lunetě, takže bez nich. Ty hodinky jsou pěkně udělané (rozdíl oproti Casio atd., který vidíte:-))), jdou velmi přesně, tah je parádní...ale dát ty prachy za quartz? (já je měl za VOC, takže pak je to OK). Za to jsou slušné mechaniky.

Odesláno (upraveno)
  sy242 napsal:
...ale dát ty prachy za quartz? (já je měl za VOC, takže pak je to OK). Za to jsou slušné mechaniky.

Jo, tos vystihl presne, to je to nad cim uz mam mesic hlavu v kumstech.

Mimochodem bez te lunety jsou taky fajn.

Upraveno uživatelem jirkakoutny
Odesláno
  jirkakoutny napsal:
Jo, tos vystihl presne, to je to nad cim uz mam mesic hlavu v kumstech.

Mimochodem bez te lunety jsou taky fajn.

Lunetu samozřejmě mají, ale bez čísel, ty mi tam prostě nesedí:-) Dělají se i v automatu, ale to je hnedle dvacka. Když ale neva že "to jsou jen quartz", tak jsou parádní.

Odesláno
  sy242 napsal:
Lunetu samozřejmě mají, ale bez čísel, ty mi tam prostě nesedí:-) Dělají se i v automatu, ale to je hnedle dvacka. Když ale neva že "to jsou jen quartz", tak jsou parádní.

Vlastne mam v takovem uzkem vyberu tyhle Certiny, ty Tissoty co jsou zmineny hned na zacatku, pak Archimede Arcadia a jeste jsem uplne nezavrhnul Dievas Divergraph. Ale uplne nejvic se mi libi Archimede Pilot Chrono, ale jak rikas, to je hnedle dvacka. :-)

Odesláno

mam ty tissoty prc200 (na kovovym tahu) a musim rict ze maximalni spokojenost. Ale pokud hleda vetsi hodinky, tak tyto rozhodne nejsou pro tebe. Mam opravdu uzke zapesti (takovych 17 cm) a klidne bych snesl aji vetsi.....jinak ovsem muzu jen doporucit. :)

• po měsíci...
Odesláno

Späť k teme-ked som mal ešte chronograf maniu, tak sa mi veľmi pačili PRC 200, mal som ich niekoľko krat na ruke, ale proste nie.

1,ta quartzova Eta v nich je rovnaka pre všetky Q chronography od Swatch group- v Swatchkach za 5k a v upravenej miere aj v jednych Breitlingoch.

To sa sice da povedať aj o 2824, ale tu nenosi každy druhy.

2, 40 mm nosim ja na svojom 16,8 cm zapästi a myslim,že by som zvladol aj 42.

Kup si radšej pekne Steinharty pilotky 47,do 10k sa zmestiš a v obdobi jedneho roka ti pribudnu minimalne jedny dalšie :thumbsup_anim:

Ale ked chceš mať vystarane na nejakych 10 rokov dopredu, kym sa rozmlatia, tak chod do nich ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...