matejikad Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 Prosim vas chcel som sa len spytat na jednu vec. kupil som si orient" blue mako" a luneta sa hybe do stran, je to zavada alebo nie? diky moc
Ales-82 Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 Prosim vas chcel som sa len spytat na jednu vec. kupil som si orient" blue mako" a luneta sa hybe do stran, je to zavada alebo nie? diky moc Pokud je to o trochu tak bych z toho nedělal vědu, vyskytuje se to u spousty hodinek...tim nechci říct že je to normální, ale prostě je to tak. Užívej si že máš pěkný hodinky a uvidíš že tahle "závada" ti přestane za chvíli vadit. Mluvim z vlastní zkušenosti, taky u novych věcí ze začátku hledam mouchy, ale pak mě to přejde a nedám na ně dopustit.
matejikad Odesláno 23. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2008 (upraveno) ja by som sa s dovolenim opytal, co je to trochu? ked sa to hybe ak cca 1mm? Upraveno 23. května 2008 uživatelem matejikad
lolohh Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Odesláno 24. května 2008 Měl jsem dvoje relativně levné hodinky od Seika, které měly otočnou lunetu a v žádném případě se luneta nehýbala do stran. Mě by to sralo. A nezvykl bych si na to.
spiderer Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Odesláno 24. května 2008 Zatim jsem na zadnych hodinkach, v ruznych cenovych relacich i ruzneho veku, nemel lunetu, ktera by se hybala do stran, normalni mi to tedy rozhodne neprijde, asi jako kolegu lolohha by me to pekne sralo! Pokud jsou nove nebo v zaruce, odnesl bych je do servisu, pokud jsou mimo zaruku odnesl bych je k hodinari
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se