Perkusnik Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Odesláno 10. března 2019 Ahoj chlapi, pokud jsem zalozil tema, co uz tu je, omlouvam se. V kazdem pripade jsem hledal a nic moc nenasel. Mam Prospexy sne435p1 a hledam k nim gumu. Radeji bych s radiusem, kde se remen dotyka tela hodinek. Nasel jsem nekolik fotek Blue Crafter CB02 a zdalo se, ac nebyly originalni, ale cvaky u prodejce, ze to slo. Psal jsem vyrobci a bez odpovedi. Bud je moje Anglictina na ne moc Turecko evropska, nebo se tam do Evropy neodpovida. Prosim poradte vhodnou gumu, mohl by byt priginal i aftermarket
Perkusnik Odesláno 11. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2019 Chlapi pomozte. Ze servisu poslali jen fotku gumy na Prospexech zepredu a cenu 2000. Neni na ni nic poznat
Perkusnik Odesláno 11. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2019 Za 2 tis mi prijde malo informaci
Ghost. Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Odesláno 12. března 2019 Ak je tá guma za 2000 originál tá ktorá sa dáva k SNE437P1 (tie isté hodinky ako tvoje SNE439P1, ale pepsi bezel a namiesto ťahu sú na gume), tak toto video môže pomôcť:
Perkusnik Odesláno 12. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2019 Ano to je ono. Diky. Bodl by spise aftermarket remen, tohle mi prijde za 2000 celkem dost
TomNguyen Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Odesláno 13. března 2019 Když ti nevadí aftermarket tak si kup ten Crafter Blue ne ?
Perkusnik Odesláno 13. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2019 Ktery Crafter Blue myslis? Nepisou ktery by byl na tyhle prospexy a psal jsem jim uz dvakrat. Bud bude mit diametr kolem tela a nemusi pasovat, nebo bude univerzal s rovnym koncem u stezejek. Osobne bych radeji ten prvni
VlastaMikel Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Odesláno 13. března 2019 Crafter na tenhle model nevyrábí, bastlit tam crafter určený na jiný model je podle mě škoda toho řemenu a nemusí to dopadnout dobře. Origo seiko gumy se mě osobně nelíbí a za 2 litry už vůbec ne , takže buď gumu co nesedí dokonalé k pouzdru , nebo já osobně bych koupil hodinky na které crafter vyrábí
Ghost. Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Odesláno 13. března 2019 (upraveno) Tu je video chlapíka ktorý si upravil Crafter Blue určený pre Sumo. Ak sa ti chce do toho ísť: Upraveno 13. března 2019 uživatelem Ghost.
Perkusnik Odesláno 13. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2019 Podle me taky je skoda bastlit remen co tam nesedi. Jinak me vubec nenapadlo ze to bude nedostatkovy artikl a spolehal na to, ze prece to musi mit Seiko univerzalni kolem tahu nebo par variant V 13. 3. 2019 v 8:12, VlastaMikel napsal: Crafter na tenhle model nevyrábí, bastlit tam crafter určený na jiný model je podle mě škoda toho řemenu a nemusí to dopadnout dobře. Origo seiko gumy se mě osobně nelíbí a za 2 litry už vůbec ne , takže buď gumu co nesedí dokonalé k pouzdru , nebo já osobně bych koupil hodinky na které crafter vyrábí
Perkusnik Odesláno 13. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2019 Zrovna dvakrat u nozek nesedi co V 13. 3. 2019 v 9:38, Ghost. napsal: Tu je video chlapíka ktorý si upravil Crafter Blue určený pre Sumo. Ak sa ti chce do toho ísť:
sonny_vm Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Ideálně si doporučuju vyzkoušet na nějaký gumě z Alíka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se