Viktor Odesláno 20. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2006 Máte z nějakých quartzových hodinek potěšení stejně nebo aspoň skoro stejně jako z mechanických? Já neodolal těmhle Citizen Promaster Eco-Drive. Mám je dva roky, moc je nenosím, ale někdy po nich rád šáhnu - žádné seřizování, odolné a vodotěsné, dobrá čitelnost ve tmě, mají pro mě taky svůj půvab. Ještě ke všemu jsem je koupil tam, kde skoro nikdy nic nekupuju - v českém kamenném obchodě (s 50% slevou). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 11. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2006 Viktore, pamatuješ si jejich běžnou cenu, a mají šroubovací korunku? To sklíčko je ponořené do lunety nebo to tak vypadá jenom na fotografii? :cool: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 11. července 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2006 Původní (česká) cena byla 11.900,- . Mají šroubovací korunku, se kterou se díky velikosti a povrchu velmi dobře manipuluje. Pouzdro je z jednoho kusu oceli. Ploché safírové sklíčko je opravdu zapuštěné - je o cca 1 mm níž než horní hrana lunety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 11. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2006 Dík za odpověď. Ty parametry jsou dobré. Potřebuji něco na dovolenou k vodě, ale v tomto případě bych je koupil asi také jenom s tou 50% slevou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník slava Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2007 Máte z nějakých quartzových hodinek potěšení stejně nebo aspoň skoro stejně jako z mechanických? Já neodolal těmhle Citizen Promaster Eco-Drive. Mám je dva roky, moc je nenosím, ale někdy po nich rád šáhnu - žádné seřizování, odolné a vodotěsné, dobrá čitelnost ve tmě, mají pro mě taky svůj půvab. Ještě ke všemu jsem je koupil tam, kde skoro nikdy nic nekupuju - v českém kamenném obchodě (s 50% slevou). mam. jak rikas zadne serizovani. staly par supu a za mesic hodi do plusu4sekundy(celkem mivam talent trefit ten spravny kousek). tikaj60x za minutu narozdil od nequartzovych coz mam radej. vybiral jsem je delsi dobu a zhubnout mi ruka o gram jsou velke ale ted jsou mi presne na miru. a radost "last but not least" mi dela i to ze je mam predelany k obrazu svemu tak jak jsem si sam sobe navymyslel a ze je to tedy original(sic pro nekoho mozna skaredy ale muj). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
withnail Odesláno 27. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2007 ty jsou vázne elegantní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2007 Vskutku pěkné. Já mám radost z nedávno získaných Seiko Quartz. Jsou na svůj věk krásně zachovalé a jdou výborně. Mají strojek 8223 z časů, kdy se ještě quartz dělal klasickou technologií - kovový mechanismus, hřídele uložené v kamenech. Jsou dokonce seřiditelné (!!) ale nepotřebují to, mají odchylku tak 2s/měsíc. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havran Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2007 Tak myslím, že přesně takové jsem dostal v roce 1984.(Zakoupeny v tuzexu). Vydržely toho opravdu hodně. Pády z kola, motorky atd. Bohužel v roce 1997 jsem je při příležitosti kamarádovy rozlučky se svobodou ztratil . Hned jsem si koupil nový, ale ty už nejsou tak pěkný. Jsou sice přesný(cca 2s za měsíc), ale už je tam plast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se