Violoncello Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Odesláno 26. března 2019 Tohle jsem nečekal. Jsem z nich úplně hotovej. Mechaniky, nádherná barva, super koupě, radost :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MKR Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Odesláno 26. března 2019 (upraveno) Ha, tak Ty jsi to byl, kdo byl rychlejší! Tak ať slouží, gratuluji :-) A kdybys je náhodou někdy pouštěl.... Upraveno 26. března 2019 uživatelem MKR
Violoncello Odesláno 26. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2019 Ha, tak Ty jsi to byl, kdo byl rychlejší! Tak ať slouží, gratuluji :-) A kdybys je náhodou někdy pouštěl....Promiň :-)Ani jsem netušil, jak moc mě vezmou. Děkuji Ti za přání a kdyby náhodou nadešel "ten den", ozvu se.
Violoncello Odesláno 26. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2019 Dobra koupe! GratulaceDíky, Díky! :-)
Violoncello Odesláno 26. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2019 Modrá :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se