Přejít na obsah

Violoncello

Členové_50
  • Příspěvky

    1 244
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Grand Seiko,
    Breitling,
    Rolex,
    Tudor,
    Seiko (vintage),
    Citizen (vintage),
    Prim (vintage)

Návštěvy profilu

6 278 zobrazení profilu

Violoncello's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Arnie v tom umí chodit. AP personalized pro Terminátora za 20k E
  2. Ad marketéři. Z hovna bič neupleteš. Jsem před 2. kolem v klidu
  3. Páni, řešíte i fakt, že když Bába neskončí na Hradě, může skončit v podhradí jako budoucí premiér? Co je pro nás vlastně horší? Jinak souhlas s @Xenomorfus
  4. Sledoval jsem se zájmem všechny debaty a musím říci, že mě ty včerejší a dnešní přesvědčily o tom, že má PP proti bocianovi šanci. Před 1. kolem jsem tedy klidnej. Ty další dva tejdny budu o něco míň, bo nevím, jak moc chce PP finišovat proti nic neříkající samohrajce.
  5. Ten zmrd to vyhraje. Sázkové kanceláře snižují Burešův kurz. Při sledování debaty f2f s redaktorem Primy bylo zřejmý, že jedná z pozice peněz, moci, zkušeností a tolika přežitých jasných politických úmrtí, že je prostě nesmrtelnej. Bojím se, že Pavlova korektnost nebude ve 2. kole stačit. Rád budu číst vaše nesouhlasné názory
  6. ...je vysokej, hubenej a úspěšnej, má kudrnatý vlasy, má charizma a ctí pravidlo u maturitní zkoušky, tzn nesmíš přestat mluvit Nechci ho polemizovat, pže nejsem cílovka, ale je tady někdo, kdo bere Apple trainer jako ofic job? Možná jsem jenom zaspal dobu.
  7. Violoncello

    Tudor novinky

    To je nádhera. Černá, bílá a decentně červená. Jednoduchý, konzervativní, ale ne moc, prostě dokonalý. Tohle se povedlo.
  8. Violoncello

    NEW BREITLING

    Vnímaje oba tábory musím říci, že pro mě Breitling v esenci svého DNA přestaly existovat. Možná o to raději jsem, že mám ještě pořádný B01. Co jsem zaregistroval u AD, nový B na tom není dobře ani co se kvality respektive reklamací týče. Škoda.
  9. Pecka video! Obdivuju lehkost, s jakou hazíš BB do vody, napospas všudypřítomným vlásečnicím Hezky se na to dívá. Díky! P.S. video vlastně dává možný nový rozměr mého vztahu k hodinkám. Chytám vintage look a ne vlásečnice!
  10. Ja dneska nejobyčejnější kousek z mé mini sbírky dělající půl vteřiny do mínusu. Seiko Stargate SKZ325J1
  11. Díky! Svoje místo na slunci Seiko ale mají, nebo?
  12. Ty jsou hodně dobrý! Našel jsem jejich číslo, ale rok mi to nedohledalo. Víš jejich datum narození?
  13. Svár teorie s praxí? Teorie zní, že si už nikdy nekoupím Seiko, protože a doplňte si jeden z mnoha důvodů (sklíčko, přesnost strojku, detaily, armovák, indexy atd). Praxe je však taková, že 3 minuty po uveřejnění inzerátu na Seiko Stargate píši nevěřícně majiteli, že bych je chtěl. Proč? Nevím. Ale jsou nádherný. Možná proto, že jsou to pro mě takový "chlapský" hodinky, žádný X, žádný ležatý S, minimalistický cifr nepotřebující si hrát na vyšší ligu, pro mě na Seiko atypický ručičky a hlavně ta božská luneta. Přesnost zatím ukázková (-1), což je na 4R36 výkon hodný hvězdné brány! Jo a jsou to první hodinky z Chmagu, který nepůjdou ihned na servis, ale budu je nosit! Mají krásnou patinu.
×
×
  • Vytvořit...