no-one Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Zdravím pánové, chci koupit hodinky pro outdoor. Inline brusle, sport, práce kolem baráku ... a takový ty další práce při kterých si nechcete zničit drahé hodinky Poradíte s nějakými tipy? Zatím mi zajímavý přijdou Suunto a Garminy (a už nějak nevím kde hledat). Jediný co jsem dopředu vyloučil Casio G-Shock. Díky za každý tip
Peta-Biker Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Ahoj, mrknul bych na Trasery od kuby z chronoshopu.cz
afrikab Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Proc jsi vyradil nejidealnejsi outdoorove hodinky?
no-one Odesláno 30. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Peta-Biker: já tušil, že jse se chtěl ještě na něco podívat a zapoměl na to Díky! afrikab: Já nevim. Asi jsem nepřišel na chuť jejich vzhledu :/ Ale je jich strašne moc verzí, třeba jsem nějaký co by se líbily přehlídnul
afrikab Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 http://www.seiyajapan.com/category/3_g_shock/ Snad Seiya obchod co nejdrive otevre.
Návštěvník YPO Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Jediný co jsem dopředu vyloučil Casio G-Shock. Díky za každý tip Děláš velkou chybu - na dělání blbostí to jsou nejlepší hodinky - mechanické hodinky bych si na nevyzpytatelnou činnost nikdy nevzal
no-one Odesláno 30. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Děláš velkou chybu - na dělání blbostí to jsou nejlepší hodinky - mechanické hodinky bych si na nevyzpytatelnou činnost nikdy nevzal No tak já si je snad ještě celý projdu
Návštěvník YPO Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 No tak já si je snad ještě celý projdu nekoukej se u nás, ale podívej se na odkaz co poslal afrikab x bohužel je seiya opět nemocný takže tam teď nic není (viděl bych to tak za týden)
Balet Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Já jako outdoor používám Timex Expedition. Přežily neskutečné věci (ostatně podle toho i vypadají). Nic moc vodotěsnost (50m - po tom, co se po extrémním nárazu pohlo sklíčko asi méně, ale pořád je umývám pod proudem vody a nic se neděje), ale tam kde se pohybuji není pravděpodobnost, že by klesly níž, než na hloubku louže. Kdyby se nedejbože rozbily, asi bych koupil G-shocky.
Senseeei Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 (upraveno) no mne inline nepride velmi ako outdoor. Podla mna ti stacia hocijake digitalky ak tak so stopkami, s cenou, ktora ta nebude mrziet ked sa s nimi nieco stane. Podla mna na uvedene cinnosti outdoor funkcie nepotrebujes. vyberal by som nieco jednoduche a lacnejsie podla mna stacia aj taketo: http://www.hodinky.cz/photos_rozdeleni/W/WR0081243-d.jpg alebo lacnejsie od casia Ale to je len moj nazor. Ak chces vsak robit skutocny outdoor tak by som sa poobzeral po suuntach alebo timexoch Aj casio ma zaujimave kusky Upraveno 1. září 2008 uživatelem Senseeei
bullitt Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 tiez by som Gecka nevylucoval, presne na take somariny jedny mam, stali okolo 60? a znesu asi vazne vsetko, piesok, more, bicykel, inline, snowboard, termalne kupalisko, tobogany....sice som to s nimi nerobil, ale vazne by som sa s nimi nebal ani rubat drevo, makat na stavbe, kopat zakop pre tank...
spinach Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 já "na ven" nosím taky Timex Exped.Combo..mám je už 6 let a naprostá spokojenost.. ale třeba tyhle mi příjdou "dostatečně" outdoor >>
Návštěvník Ondra Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Z vlastní zkušennosti mohu doporučit tyto Citizeny Promaster, model AV0020-55H. Titan, safír s antireflexem, vodotěsnost 200 metrů, Eco-Drive, chronograf s krokem 1/5 sec. (plynulý chod), ukaztel rezervy nabití, datum... co víc si přát... Na ruce sedí parádně
spinach Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 ty Citizen jsou hezký, ale s ohledem na cenu.. by to třeba u mne nebyl model "na brusle a na práce okolo domu.."
spineshank Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 určitě by nebylo od věci napsat do jaké částky mají být.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se