Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím pánové,

chci koupit hodinky pro outdoor.

Inline brusle, sport, práce kolem baráku ... a takový ty další práce při kterých si nechcete zničit drahé hodinky :)

Poradíte s nějakými tipy? Zatím mi zajímavý přijdou Suunto a Garminy (a už nějak nevím kde hledat). Jediný co jsem dopředu vyloučil Casio G-Shock.

Díky za každý tip ;)

Odesláno

Peta-Biker: já tušil, že jse se chtěl ještě na něco podívat a zapoměl na to :) Díky!

afrikab: Já nevim. Asi jsem nepřišel na chuť jejich vzhledu :/ Ale je jich strašne moc verzí, třeba jsem nějaký

co by se líbily přehlídnul :)

Návštěvník YPO
Odesláno
Jediný co jsem dopředu vyloučil Casio G-Shock.

Díky za každý tip ;)

Děláš velkou chybu ;) - na dělání blbostí to jsou nejlepší hodinky - mechanické hodinky bych si na nevyzpytatelnou činnost nikdy nevzal :)

Odesláno
Děláš velkou chybu ;) - na dělání blbostí to jsou nejlepší hodinky - mechanické hodinky bych si na nevyzpytatelnou činnost nikdy nevzal :)

No tak já si je snad ještě celý projdu :)

Návštěvník YPO
Odesláno
No tak já si je snad ještě celý projdu :)

nekoukej se u nás, ale podívej se na odkaz co poslal afrikab x bohužel je seiya opět nemocný takže tam teď nic není (viděl bych to tak za týden)

Odesláno

Já jako outdoor používám Timex Expedition. Přežily neskutečné věci (ostatně podle toho i vypadají). Nic moc vodotěsnost (50m - po tom, co se po extrémním nárazu pohlo sklíčko asi méně, ale pořád je umývám pod proudem vody a nic se neděje), ale tam kde se pohybuji není pravděpodobnost, že by klesly níž, než na hloubku louže. Kdyby se nedejbože rozbily, asi bych koupil G-shocky.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

no mne inline nepride velmi ako outdoor. Podla mna ti stacia hocijake digitalky ak tak so stopkami, s cenou, ktora ta nebude mrziet ked sa s nimi nieco stane. Podla mna na uvedene cinnosti outdoor funkcie nepotrebujes. vyberal by som nieco jednoduche a lacnejsie

podla mna stacia aj taketo:

http://www.hodinky.cz/photos_rozdeleni/W/WR0081243-d.jpg

alebo lacnejsie od casia

Ale to je len moj nazor. Ak chces vsak robit skutocny outdoor tak by som sa poobzeral po suuntach alebo timexoch Aj casio ma zaujimave kusky

:)

Upraveno uživatelem Senseeei
  • Po roku...
Odesláno

tiez by som Gecka nevylucoval, presne na take somariny jedny mam, stali okolo 60? a znesu asi vazne vsetko, piesok, more, bicykel, inline, snowboard, termalne kupalisko, tobogany....sice som to s nimi nerobil, ale vazne by som sa s nimi nebal ani rubat drevo, makat na stavbe, kopat zakop pre tank... :smile_anim:

Odesláno

já "na ven" nosím taky Timex Exped.Combo..mám je už 6 let a naprostá spokojenost..

ale třeba tyhle mi příjdou "dostatečně" outdoor >>

post-10633-1276595960,11.jpg

post-10633-1276595975,91.jpg

Návštěvník Ondra
Odesláno

Z vlastní zkušennosti mohu doporučit tyto Citizeny Promaster, model AV0020-55H. Titan, safír s antireflexem, vodotěsnost 200 metrů, Eco-Drive, chronograf s krokem 1/5 sec. (plynulý chod), ukaztel rezervy nabití, datum... co víc si přát... :) Na ruce sedí parádně :)

Odesláno

ty Citizen jsou hezký, ale s ohledem na cenu.. by to třeba u mne nebyl model "na brusle a na práce okolo domu.." :lol:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...