blazonko Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Odesláno 31. května 2008 Cawte po dlhom case som si zavazil tieto hodinky ja viem ze mozno to nieje ono ale mne sa pacily najviac mal som an vyber ci seiko co tissot,a rozn eine ale dizajnovo sa mi pacia tieto.su aj oblekovky aj sportove. . dostal som na nych dobru cenu s povodnych 18 na 7 tisic v prepocte. som v uk. V pondelok idem po nych len mam este poslednu moznost to stopnut tak preto sa pytam ci ano alebo nie.prikladam aj fotecky a ajj tech udaje * Armani Men's watch * See through watch back * Quality Stainless Steel Strap * Power reserve meter * Water Resistant * GA emblem on the back, clasp and winder * International certificate of authenticity * Mineral Crystal Scratch Resistance Dial. * Day, Date, Year Display * High quality Solid Stainless Steel Case * Dual sub dials * Case diameter 43mm * Black Dial
Penca Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Odesláno 31. května 2008 blazonko napsal: Cawte po dlhom case som si zavazil tieto hodinky ja viem ze mozno to nieje ono ale mne sa pacily najviac mal som an vyber ci seiko co tissot,a rozn eine ale dizajnovo sa mi pacia tieto.su aj oblekovky aj sportove. . dostal som na nych dobru cenu s povodnych 18 na 7 tisic v prepocte. som v uk. V pondelok idem po nych len mam este poslednu moznost to stopnut tak preto sa pytam ci ano alebo nie.prikladam aj fotecky a ajj tech udaje * Armani Men's watch * See through watch back * Quality Stainless Steel Strap * Power reserve meter * Water Resistant * GA emblem on the back, clasp and winder * International certificate of authenticity * Mineral Crystal Scratch Resistance Dial. * Day, Date, Year Display * High quality Solid Stainless Steel Case * Dual sub dials * Case diameter 43mm * Black Dial Co je v tom za strojek?
Peta-Biker Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Odesláno 31. května 2008 Nevím, ale zezadu vypadá s prominutím hrozně... To jsem myslel že taková " modni značka" se více pochlapí
blazonko Odesláno 31. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2008 no viem ze tam je iba quart strojek takzee iba tolko v skutocnosti su krasne tak preto aj mohutnee su takze ja chem neco vedsieho aspon 42 takze aj za tu cenu si myslim
Penca Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Odesláno 31. května 2008 blazonko napsal: no viem ze tam je iba quart strojek takzee iba tolko v skutocnosti su krasne tak preto aj mohutnee su takze ja chem neco vedsieho aspon 42 takze aj za tu cenu si myslim Nejsem nějakej znalec hodinek,ale podle fotky to teda na Quartz nevypadá
koblih69 Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Odesláno 31. května 2008 No já nevím když koukám na ten strojek tak je to podle mě Čína jak vyšitá a quartz to asi opravdu nebude
H-B Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Odesláno 31. května 2008 Teda ja nevim, ale strasne by me rusilo to datum, kde je 31 a 1 vedle sebe.. chvili jsem lustil, co ze to znamena 311
Návštěvník RaGe Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Odesláno 31. května 2008 Hele, pokud se Ti líbí, tak si je kup. Nečekej, že Ti je tady bude někdo chválit, fashion hodinky tady nejsou moc oblíbené, kvalita bude zřejmě diskutabilní, ale pokud Tě zaujaly a udělají Ti radost, tak běž do nich. Určitě zaujmou nějáké náctileté obdivovatelky, ale podle mně by to samé zvládly i nějaké ty Tissotky, nebo Seika co jsi chtěl původně a to už jsou alespoň co se týče hodinek jiné značky. No a qvartz to nejní určitě !!! Můj osobní názor na design těchto hodinek ???
utrejch Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Odesláno 31. května 2008 (upraveno) JanBeles napsal: Teda ja nevim, ale strasne by me rusilo to datum, kde je 31 a 1 vedle sebe.. chvili jsem lustil, co ze to znamena 311 Kdyz to tak muzou mit pateky, tak proc ne ga. http://www.tempusdomini.com/cgi-bin/upload/pt_3970_rl.jpg Ale spis se tady ani neda poradne dovedet kolikateho je ... Pravda je za sedum tisic jsou k mani krasne seiko i tissot, certina a podobne ... Upraveno 31. května 2008 uživatelem utrejch
blazonko Odesláno 31. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2008 na 100 percent quarzt dam aj stranku a mal som ich aj v ruke takzee ziadna cina. to myslite ze 325 libier dat za cinu to nie.je to luxusny shop kde su aj ine znaky ako omega a iwc aineale to jeuz ina cenova relacia.si nemyslim ze by ma predavac klamal.
utrejch Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Odesláno 31. května 2008 blazonko napsal: na 100 percent quarzt dam aj stranku a mal som ich aj v ruke takzee ziadna cina. to myslite ze 325 libier dat za cinu to nie.je to luxusny shop kde su aj ine znaky ako omega a iwc aineale to jeuz ina cenova relacia.si nemyslim ze by ma predavac klamal. Proc je tam pak napsano mecanico a ze zadu je rotor? A myslim ze by se giorgio pochlubil, kdyby si ty hodinky nechal sit ve svycarsku ...
Návštěvník RaGe Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Odesláno 31. května 2008 (upraveno) Upraveno 31. května 2008 uživatelem RaGe
blazonko Odesláno 31. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2008 pozry prikladam aj stranku kde ich kupis lacnejsie mozem ajdalsich 10 stran kde je to istee napisanee klamali by http://www.lingraywatches.co.uk/new-releas...4605-p-857.html
utrejch Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Odesláno 31. května 2008 (upraveno) blazonko napsal: pozry prikladam aj stranku kde ich kupis lacnejsie mozem ajdalsich 10 stran kde je to istee napisanee klamali by http://www.lingraywatches.co.uk/new-releas...4605-p-857.html Tak budto se spletli anebo jsme na omylu my. Potom vsak ty hodinky maji krasnou vyzdobu "falesny rotor", ktera ve vyctu vlastnosti chybi. Plati nicmene porad to same, pokud se Ti hodinky libi, ber je. Tady Ti je vazne nikdo nepochvali ... akorat se pak nediv, ze se hodinky zastavujou kdyz je nenosis ... Upraveno 31. května 2008 uživatelem utrejch
blazonko Odesláno 31. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2008 tak ja som vt om laik idem tam v pondelok a uvidimm
Penca Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Odesláno 31. května 2008 blazonko napsal: pozry prikladam aj stranku kde ich kupis lacnejsie mozem ajdalsich 10 stran kde je to istee napisanee klamali by http://www.lingraywatches.co.uk/new-releas...4605-p-857.html Něco je asi špatně,buď fotka nebo popis(nebo obojí): Emporio Armani Meccanico Men's Automatic Steel New Release Model AR4605 Armani Men's watch See through watch back Quality Stainless Steel Strap Power reserve meter Water Resistant GA emblem on the back, clasp and winder International certificate of authenticity Mineral Crystal Scratch Resistance Dial. Day, Date, Year Display High quality Solid Stainless Steel Case Dual sub dials Case diameter 43mm Black Dial Quartz Movement See through back New in Box 2 Year Warranty RRP £325.00
Peta-Biker Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Odesláno 31. května 2008 (upraveno) blazonko: Když se Ti líběj, kup si je... Tím bych to uzavřel.. Tady Ti je nikdo nepochválí, ale Tobě se líběj a o to jde... Každýmu to může být fuk, snažili jsme se Ti poradit , po případě Ti něco říct... Tady prostě už lidi, bez urážky, z hodinek " rádoby modnich značek ", dávno vyrostli :--))) Ještě bych k tomu dodal, že Emporio, ať raději pracuje na tom, co mu snad jde líp než hodinářský průmysl... Vidím to tak, že buď si chci koupit hodinky,které mají nějakou tradici nebo nějaké " renomé", vím, že jsou odzkoušené ( třeba zdejšími členy fóra) a vím, že ta značka nefušuje do jiného řemesla, prostě dělá pouze hodinky a nevyrábí jeans, parfémy, atd... V tom vidím já svůj osobní problém, ale myslím, že na to přijdeš sám za nějakou dobu, že hodinky E.A. nebudou zcela to pravé... Upraveno 31. května 2008 uživatelem Peta-Biker
koblih69 Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Odesláno 31. května 2008 blazonko napsal: pozry prikladam aj stranku kde ich kupis lacnejsie mozem ajdalsich 10 stran kde je to istee napisanee klamali by http://www.lingraywatches.co.uk/new-releas...4605-p-857.html Nevím kde E.A. šije strojky. Každopádně to co je na foto vypadá jako poměrně profláklej čínskej automatickej strojek - tady jsou další fotky http://sperky-hodinky-bizuterie.sbazar.cz/...a-o1477259.html jestli je to Fake nebo to tam montuje E.A. normálně nevím. Taky to samozřejmě nemusí znamenat, že ten strojek nebude fungovat. Jen bych si dovolil pochybovat o tom, že je to quartz.... Sice jsou strojky s rotorem, který dobíjí akumulátor, ale to podle mě tento případ není. Požadal bych prodejce o jasné vysvětlení, pokud nebude důvěryhodné tak ruce pryč.
Olda Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Odesláno 31. května 2008 blazonko napsal: pozry prikladam aj stranku kde ich kupis lacnejsie mozem ajdalsich 10 stran kde je to istee napisanee klamali by http://www.lingraywatches.co.uk/new-releas...4605-p-857.html Obrázek a text spolu nesouhlasí. Teď se rozhodni čemu budeš věřit.
blazonko Odesláno 31. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2008 ne ja sa nezlostimmmmmmmmmmm ja som radd za kazdu rada ved rada nad zlato ako sa vravy.diky vam moc pojdem tam v pondelok azistim si co to je tam za strojcek. pretoo si kupujem v uk lebo asi doma uz by som si hodinky nnekupil asi tak a certinu tu v uk ani na internete nemozem najst. mam tu kamosa co ma pay pal takze cez neho by som zobral. no skoda certina sa mi paci ale tu ju nedostat uz som presiel asi cely net.jedine ze by ste oo necom vedeli.dik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se