lolohh Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 Nakoniec sa mi podarilo kúpiť aj zulu remienok, ktorý som spomínal a dorazil dokonca skôr ako silikónový, tak pridávam obrázky: Som maximálne spokojný, hodinky s týmto remienkom podľa mňa vyzerajú absolútne super Som zvedavý aj na silikónový, mám však pocit, že ten nakoniec aj tak skončí odložený v krabičke od hodiniek Je pěkný. Asi jsem neviděl řemen, který by se k těmto samurajům vizuelně hodil víc. PS: Když už ty fotky zmenšuješ, tak je příště prosím zmenši tak, aby to odpovídalo pravidlům fóra, tedy max. 1024x768, ideálně 800x600.
Laki Odesláno 12. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2008 lolohh: Za veľkosť fotiek sa ospravedlňujem, nezmenšoval som ich nijako, odteraz už budem. Cez deň som nemal čas, tak teraz ešte prikladám 2 obrázky remienka, ak by niekoho zaujímal:
spiderer Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 Diky te oranzove pekne prokoukly, ale me se na diversky moc tyhle NATO ci co moc nehodi
lolohh Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 (upraveno) Diky te oranzove pekne prokoukly, ale me se na diversky moc tyhle NATO ci co moc nehodi Mně se to fakt líbí. Na diversky, pokud s nimi někdo zrovna leze do vody, to není ideální. Ale pokud je někdo má na běžné nošení (jako třeba já, i když bez NATO), tak by mi to vůbec nevadilo. Edit: líbí se mi to tak, že kdybych měl oranžové Samuraje, tak už bych loudil odkaz, kde se dá ten řemen koupit Upraveno 13. června 2008 uživatelem lolohh
Laki Odesláno 13. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Ja ho mám odtiaľto: http://westcoastime.com/newzulbanare.html
Laki Odesláno 13. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2008 (upraveno) Už mi dorazil aj silikónový remienok. Je veľmi pohodlný a hodinkám svedčí, ale s vyššie spomínaným zulu remienkom vyzerajú predsa len lepšie. P.S.: Za double-post sa ospravedlňujem, ale nejako som nenašiel tlačítko na editáciu predchádzajúceho príspevku, tak som pridal nový Upraveno 13. června 2008 uživatelem Laki
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se