Chronař Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Jako prodávající uspěl teda za jedna.Dohoda byla rychlá, sešli jsme se, jak jsme řekli.Hodinky byly přesně podle popisu, jednání rovné, donesl ochotně ukázat i jiné.Navíc jsme zjistili, že máme kromě hodinek více společného.Radost posedět s kultivovaným chronomagorem.Ještě jednou díky, Radku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazskej Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Pridavam z pozice kupujiciho jednoznacne pozitivni hodnoceni. Perfektni domluva, vstricne jednani a hlavne skvele povidani s opravdovym nadsencem.Dekuji a doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metvis Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 Od Radka jsem kupoval Expy - dohoda přímá a rychlá, stav hodinek odpovídal fotkám. Příjemné setkání a předávka v Praze. Radek mi umožnil vyzkoušet i další hodinky (Batmany) - díky za to. Za mě tedy hodnocení A+ a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se